Goedemorgen Theaterproducties Eiffel, De Musical (Rechtenvrij) 3

Cooltjes

Cool kent al jaren een uniek spaarsysteem. Op bestellingen van theatertickets vóór 1 april 2024 ontving je als extraatje digitale Cooltjes. Door het onverwacht stoppen van de leverancier van het ticketingsysteem Get a Ticket zijn wij met ingang van seizoen 2023 - 2024 met een nieuw ticketingsysteem Ovatic gaan werken. 

Bij deze overstap zijn wij op zoek gegaan naar een vervanging voor het Cooltjes-spaarsysteem. Helaas hebben wij het besluit moeten nemen om met ingang van het nieuwe seizoen te stoppen met de Cooltjes-spaaractie.

Cooltjes verzilveren

We willen de Cooltjes uiteraard niet zomaar laten vervallen, daarom is er een speciaal Cooltjes Verzilver menu. Deze vind je hier.


Veelgestelde vragen

Wat is mijn Cooltjes saldo?

In het ticketingsysteem is het helaas niet mogelijk om het saldo van je Cooltjes in je Mijn Cool account te bekijken. In de speciale Cooltjes Theaternieuwsbrief zullen we je opgebouwde Cooltjes saldo vermelden.

Krijg ik nu nog Cooltjes voor mijn bestellingen?

Het Cooltjes-saldo is berekend tot en met 1 april 2024. Bij bestellingen na deze datum worden geen Cooltjes meer verrekend.

Kan ik mijn Cooltjes omzetten in digitaal tegoed, geld of cadeaubon?

Nee. Dat is niet mogelijk. Cooltjes zijn alleen te verzilveren voor items uit het Cooltjes Verzilver menu. Deze vind je hier

Laatste update 17-5-2024