Lessen & cursussen
FDB_0059.jpg Frits de Beer

Vrienden van Cool

Iedereen die cultuur in het algemeen en Cool in het bijzonder een warm hart toedraagt, kan 'Vriend van Cool' worden. Vrienden van Cool leveren door hun bijdrage financiële ondersteuning voor het aanbod van Cool en hebben een streepje voor! Vrienden van Cool profiteren van aantrekkelijke voordelen:

  • Voorrang op het reserveren van theaterkaarten voor het nieuwe theaterseizoen;
  • Een uitnodiging voor de presentatie van het nieuwe theaterseizoen;
  • Voorrang of geblokkeerde plaatsen in het geval van bijgeboekte voorstellingen;
  • Aantrekkelijke aanbiedingen voor speciaal geselecteerde voorstellingen;
  • Tweemaal per seizoen de speciale Vriendennieuwsbrief Achter de Coolissen met wetenswaardigheden over Cool en haar activiteiten;
  • Speeddate met onze directeur, programmeur of marketeer, inclusief unieke rondleiding achter de schermen;
  • Een uitnodiging voor de exclusieve nieuwjaarsborrel.

Vriend van Cool worden?
Dat kan voor €35,00 per theaterseizoen. Aanmelden kan het hele jaar door bij de servicebalie of via onze website (klik rechtsboven op het winkelwagentje, log in of maak een account aan en kies voor ‘Vriend van Cool’). Het Vriendenlidmaatschap wordt automatisch verlengd. 

Vriendenlidmaatschap opzeggen
Wil je het Vriendenlidmaatschap opzeggen? Wanneer je opzegt vóór 1 mei 2022, stopt je lidmaatschap aan het einde van het betreffende seizoen en ben je geen Vriend van Cool meer in het seizoen erop. Tussentijds opzeggen is mogelijk, er vindt echter geen restitutie van het lidmaatschapsbedrag plaats. Opzeggen kan bij de servicebalie of via 072 576 09 55.

Vriendencomité
Middels een comité van enthousiaste Vrienden ontvangt Cool sinds 2014 ondersteuning en advies op het gebied van activiteiten, werving en publiciteit. Het comité draagt bij aan een divers programma in Cool en wil de belangstelling en sympathie voor Cool vergroten.