Lessen & cursussen
Infopagina - Uw bezoek - Toegankelijkheid & voorwaarden - (George Tjepkema).jpg George Tjepkema

Toegankelijkheid & voorwaarden

Mindervaliden
Onze theaterzaal is, op de begane grond, voorzien van speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers. Geef bij jouw reservering (telefonisch, via het bestelformulier of bij de servicebalie) aan of je hier gebruik van wilt maken. Rolstoelplaatsen reserveren via de website is niet mogelijk. Aangepaste sanitaire voorzieningen en een lift zijn aanwezig op de begane grond.

Geluidsversterking en –bescherming
Voor slechthorenden is er geluidsversterking te leen bij de servicebalie, geschikt voor mensen met én zonder gehoorapparaat. Ter bescherming van jouw gehoor, kun je gratis oordopjes afhalen bij de servicebalie.

Kinderen

  • Leeftijdsindicatie

Bij alle jeugd- en familievoorstellingen staat een leeftijdsindicatie. Deze indicatie geeft aan voor welke leeftijdscategorie de voorstelling geschikt is. Voor een positieve theaterbeleving van alle bezoekers, raden wij je aan deze indicatie in acht te nemen.

  • Kaarten voor kleine kinderen

Alle bezoekers van jeugd- en familievoorstellingen dienen in het bezit te zijn van een toegangsbewijs. Ook kinderen die tijdens de voorstelling op schoot zitten. Voor een prettig theaterbezoek van jou, jouw kinderen, de andere bezoekers en de acteurs adviseren wij om geen baby's mee te nemen naar de voorstelling (behalve bij een speciaal concert voor baby's natuurlijk).

  • Stoelverhogers

Theaterstoelen zijn berekend op de maten van volwassenen. Maak daarom voor jouw kinderen gebruik van de gratis stoelverhogers. Deze staan voor aanvang klaar bij de ingangen (begane grond) van de Rodi Media zaal. In verband met de veiligheid zijn stoelverhogers op het balkon niet toegestaan.

Pauzedrankje
Bij sommige voorstellingen en horeca arrangementen zit je pauzedrankje inbegrepen in de prijs. Onder dit pauzedrankje vallen koffie & thee, huiswijnen (rood, rosé en wit), bier van de tap (Jupiler, Hertog Jan en Leffe Blond), 0% bier op de fles (Jupiler en Leffe blond), frisdranken & sappen. Ook bij het Nagenietarrangement gelden deze dranken als keuzes.

Huisregels
Niet filmen of fotograferen
Het is voor bezoekers niet toegestaan om foto-, film-, video- of geluidsopnamen te maken tijdens een voorstelling.

Weet Waar Je Koopt
Doorverkoop van kaarten voor voorstellingen bij Cool aan derden is niet toegestaan. Cool ondersteunt de campagne Weet Waar Je Koopt

Op al onze diensten zijn de bezoekersvoorwaarden van de VSCD van toepassing.

Lees hier al onze huisregels.