Lessen & cursussen
Studio Cool - header .jpg
Casper Koster

Studio Cool: uitzending gemist!

Studio Cool gemist? Niet getreurd! Kijk hier dé online talkshow vol positiviteit met kunst, cultuur en bijzondere verhalen uit de regio terug.

Aflevering 2
In de tweede aflevering is cabaretière Kirsten van Teijn op bezoek. Ze speelt en zingt uit haar nieuwe voorstelling (S)EXPERIMENT. Ton de Kruyff en Ria Kostelijk vertellen alles over hun podcast Mens en boek en welke boeken een lust voor het brein zijn. Ook schuift Joke Beers van de Artfarm aan tafel. De Artfarm initieert projecten op het gebied van kunst, maatschappelijke betrokkenheid en persoonlijke ontwikkeling. Marjolijn Hermus, directeur van Stichting Babyspullen, vertelt over de effecten van armoede op jonge kinderen en de manier waarop de stichting deze gezinnen ondersteund. Tot slot zijn we op locatie bij museum BroekerVeiling. Zij brengen met hun tijdelijke expositie een Ode aan de Hollandse Groenten. En natuurlijk mag sneldichteres Dominique Engers niet ontbreken. Ze brengt opnieuw een actueel, muzikaal gedicht over gemeente Dijk en Waard. De presentatie is wederom in handen van Chris Dekker. Kijk hier!

Aflevering 1
We gaan aan tafel en bespreken met niemand minder dan Burgemeester Bert Blase het positieve nieuws uit Dijk & Waard. Sneldichteres Dominique Engers schrijft ter plekke hét gedicht over de gemeente en Skotwal zorgt voor de muzikale omlijsting. Kijk hier!

Steun kunst en cultuur
De afleveringen van Studio Cool bieden wij gratis aan. Toch heeft de coronacrisis hard toegeslagen in de kunst- en cultuursector, zo ook bij Cool. Draag je kunst en cultuur een warm hart toe en wil je een (financieel) steentje bijdragen aan het behoud van onze prachtige culturele instelling? Er zijn diverse manieren om Cool te ondersteunen in deze onzekere periode. Klik hier voor meer informatie. Hartelijk dank!