Lessen & cursussen
Infopagina - Uw bezoek - Contact- en Adresgegevens - (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Steun (Cool) kunst en cultuur

De coronacrisis heeft hard toegeslagen in de kunst- en cultuursector, zo ook bij Cool. Draag je kunst en cultuur een warm hart toe? Wil je een (financieel) steentje bijdragen aan het behoud van onze prachtige culturele instelling? Er zijn diverse manieren om Cool te ondersteunen in deze onzekere periode. 

Donatie

Met behulp van een financiële donatie kunnen we blijven bouwen aan de toekomst van Cool. Zo kunnen wij onze bezoekers, leerlingen, cursisten en gasten blijven verwonderen en inspireren. Iedere donatie, groot of klein, is welkom. Via onderstaande gegevens kun je geheel vrijblijvend een donatie doen. Jouw donatie komt ten goede aan het behoud van ons volledige aanbod. 

IBAN: NL29 RABO 0139 4644 84
T.n.v. Stichting Cool
Vermeld hierbij: Donatie Corona

Uniek mondkapje
#StayCool met ons unieke mondkapje en steun tegelijkertijd Cool in deze onzekere periode. Het mondkapje is gesponsord door Artfarm in Heerhugowaard, dus de volledige opbrengst komt ten goede van Cool. Draag het kapje in het openbaar vervoer, in de theaterzaal als je dit prettig vindt of schaf hem aan als uniek coollector's item om later terug te kunnen kijken op deze bijzondere periode. Lees meer.

Bewaar je ticket en geniet later

Samen met andere theaters, concertzalen, poppodia, sportorganisatoren, musea en festivals vragen wij onze bezoekers om hun tickets te behouden. Samen met artiesten, producenten en impresariaten zijn wij op zoek gegaan naar nieuwe data voor voorstellingen die in het voorjaar geen doorgang konden vinden. Uiteraard blijft het oorspronkelijke ticket geldig voor de nieuwe datum. Is zo'n verplaatsing niet mogelijk, dan wordt de voorstelling definitief afgelast of ben je verhinderd op de nieuwe datum, dan kun je kiezen voor een (digitale) tegoedbon ter waarde van de oorspronkelijke ticketprijs, die later ingewisseld kan worden. Hierdoor kun je alsnog genieten van een live belevenis bij Cool! Lees hier meer. 

Geef een belevenis cadeau!
Steek je ouders, buurvrouw of opa een hart onder de riem en verras hen of jezelf met de Cool Cadeaukaart. Zo kan de gelukkige ontvanger uitkijken naar een mooie live belevenis en tegelijkertijd steun je Cool in deze onzekere tijd. Onze cadeaukaart is vanaf nu ook online te bestellen! 

Word Vriend van Cool
Vrienden van Cool leveren door hun bijdrage financiële ondersteuning aan het aanbod van Cool en hebben een streepje voor! Zo profiteren onze Vrienden van aantrekkelijke voordelen zoals voorrang op het reserveren van theaterkaarten voor het nieuwe seizoen en aantrekkelijke aanbiedingen voor speciaal geselecteerde voorstelling. Vriend van Cool worden? Dat kan voor €35,00 per theaterseizoen. Lees hier meer.