Lessen & cursussen
Showman's Fair - sfeerbeeld 1.jpg

Showman's Fair

Na eerdere succesvolle edities in Alkmaar strijkt de Showman’s Fair dit jaar neer in Heerhugowaard!

Op zaterdag 28 augustus trappen we het culturele seizoen van Heerhugowaard en Langedijk af met de Showman’s Fair: “Een festival voor artiesten en nieuwsgierige mensen”, aldus Terts Brinkhoff, oprichter van de Parade.

Schuif aan, aan lange tafels en laat je onderdompelen in een theatrale wereld vol spektakel, verrassing en optredens in alle vormen. Met een koptelefoon op volg je de voorstelling die op dat moment voor je neus speelt. De tafel is namelijk tevens de speelvloer! Tussendoor trekken lokale artiesten, muzikanten en performers alles uit de kast om het publiek te verrassen. En terwijl je zit serveren onze horecamedewerkers lekkere hapjes en drankjes. Laat je cultureel verantwoord in de watten leggen door de Showman’s Fair in Cool!

Arrangementen
De Showman’s Fair is bij te wonen via verschillende arrangementen. We starten de dag met een luncharrangement, gevolgd door het kinderarrangement (6+). Vanaf 18:00 uur is het tijd voor het dinerarrangement en de afsluiter van de dag is het late-nightarrangement inclusief swingende slotact.