Lessen & cursussen
Info - Educatie - Route 65.jpg Frits de Beer

Route 65

Onder de naam Route 65 organiseert Cool kunst en cultuur meerdere keren per jaar, een maand lang een ‘culturele route’ voor 65-plussers uit Heerhugowaard e.o. Route 65 brengt u met voorstellingen, workshops, lezingen en andere activiteiten langs verschillende landen. Uiteraard zal Cool in het nieuwe seizoen 2018/2019 opnieuw een themamaand rondom een bepaald land organiseren. Zodra er meer informatie bekend is zal dit op deze pagina bekend worden gemaakt.

Koffieochtenden
In de periodes tussen de verschillende routes is er gelegenheid om tijdens koffieochtenden in gesprek te gaan met andere bezoekers en vrijwilligers. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan men kennismaken met Cool en Route 65.

Route 65 ook in uw organisatie of gemeente?
Route 65 kan via Cool ook op locatie worden georganiseerd. Wilt u hierover meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Marit Beers.

Zelf seniorenprogrammering opzetten?
Cool is ook beschikbaar als consultant voor advies bij het opzetten van uw eigen programma voor senioren. Wilt u hierover meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Marit Beers