Lessen & cursussen
Info - Theater - Reserveren.jpg Frits de Beer

Reserveren

Online
Op onze website kunt u 24 uur per dag tickets reserveren voor voorstellingen en evenementen. Bij een online reservering kunt u het systeem de beste plaatsen laten kiezen of zelf stoelen kiezen in de plattegrond (m.u.v. staconcerten en ongeplaceerde voorstellingen). Wanneer u online kaarten bestelt, kunt u betalen via iDeal, incasso (alleen in de voorverkoop tot 1 juli) en de PodiumCadeaukaart.

Telefonisch
U kunt maandag t/m vrijdag tussen 13.00 en 18.00 uur én zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur telefonisch kaarten reserveren bij de servicebalie via 072 576 09 55. Telefonisch gereserveerde kaarten dienen binnen twee weken te worden afgehaald bij de servicebalie.

Servicebalie
Bestellen, betalen en afhalen van kaarten bij onze servicebalie is mogelijk op werkdagen tussen 13.00 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 11.00 en 15.00 uur.

Bestelformulier
In de voorverkoopperiode (van 28 april tot 1 juli 2018) is het ook mogelijk om kaarten te reserveren via het bestelformulier in de theaterbrochure.

Kinderen

  • Leeftijdsindicatie

Bij alle jeugd- en familievoorstellingen staat een leeftijdsindicatie. Deze indicatie geeft aan voor welke leeftijdscategorie de voorstelling geschikt is. Voor een positieve theaterbeleving van alle bezoekers, raden wij u aan deze indicatie in acht te nemen.

  • Kaarten voor kleine kinderen

Alle bezoekers van jeugd- en familievoorstellingen dienen in het bezit te zijn van een toegangsbewijs. Ook kinderen die tijdens de voorstelling op schoot zitten. Voor een prettig theaterbezoek van u, uw kinderen, de andere bezoekers en de acteurs adviseren wij om geen baby's mee te nemen naar de voorstelling (behalve bij een speciaal concert voor baby's natuurlijk).

  • Stoelverhogers

Theaterstoelen zijn berekend op de maten van volwassenen. Maak daarom voor uw kinderen gebruik van de gratis stoelverhogers. Deze staan voor aanvang klaar bij de ingangen (begane grond) van de Rodi Media zaal. In verband met de veiligheid zijn stoelverhogers op het balkon niet toegestaan.


Annuleren en omruilen
Kaarten annuleren of omruilen kan tot 48 uur voor de voorstelling bij de servicebalie. De omruil- en annuleringskosten bedragen €2,50 per kaart. Het resterende bedrag wordt op uw digitale tegoed bijgeschreven. Dit tegoed is persoonsgebonden, onbeperkt geldig en kunt u inzetten bij uw volgende bestelling bij Cool (ook online). Bij het annuleren van kaarten binnen een passe-partout heeft u geen recht op restitutie.

Kaarten kwijt
Bij verlies van uw ticket(s) kunt u bij de servicebalie een duplicaatkaart aanschaffen voor €1,00, mits u bij het bestellen van de kaarten uw gegevens heeft opgegeven.