Lessen & cursussen
Info - Kaartverkoop - Reserveren 2020-2021 (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Reserveren

Online
Op onze website kun je 24 uur per dag tickets reserveren voor voorstellingen en evenementen. Wanneer je online kaarten bestelt, kun je betalen via iDeal, onze Cool Cadeaukaart en de PodiumCadeaukaart. Indien een voorstelling niet kan plaatsvinden, hanteren wij een annuleringsbeleid waarbij je kunt kiezen uit ‘restitutie’ of ‘digitaal tegoed’. Je kunt hierdoor met een gerust hart kaarten reserveren.

Telefonisch*
Je kunt maandag t/m vrijdag tussen 13:00 en 17:00 uur én zaterdag tussen 14:00 en 17:00 uur telefonisch kaarten reserveren bij de servicebalie via 072 576 09 55. Je ontvangt vervolgens per e-mail een betaallink (72 uur geldig). Na betaling is je reservering definitief en kunnen je gereserveerde kaarten binnen twee weken worden afgehaald bij de servicebalie.

Servicebalie*
Bestellen, betalen en afhalen van kaarten bij onze servicebalie is mogelijk op werkdagen tussen 13:00 en 17:00 uur en op zaterdag tussen 14:00 en 17:00 uur.

*Klik hier voor de actuele openingstijden.

Mindervaliden
Onze theaterzaal is, op de begane grond, voorzien van speciale plaatsen voor rolstoelgebruikers. Deze plaatsen kunnen gereserveerd worden bij de servicebalie (ook telefonisch).

Kinderen

  • Leeftijdsindicatie

Bij alle jeugd- en familievoorstellingen staat een leeftijdsindicatie. Deze indicatie geeft aan voor welke leeftijdscategorie de voorstelling geschikt is. Voor een positieve theaterbeleving van alle bezoekers, raden wij je aan deze indicatie in acht te nemen.

  • Kaarten voor kleine kinderen

Alle bezoekers van jeugd- en familievoorstellingen dienen in het bezit te zijn van een toegangsbewijs. Ook kinderen die tijdens de voorstelling op schoot zitten. Voor een prettig theaterbezoek van jou, jouw kinderen, de andere bezoekers en de acteurs adviseren wij om geen baby's mee te nemen naar de voorstelling (behalve bij een speciaal concert voor baby's natuurlijk).

  • Stoelverhogers

Theaterstoelen zijn berekend op de maten van volwassenen. Maak daarom voor jouw kinderen gebruik van de gratis stoelverhogers. Deze staan voor aanvang klaar bij de ingangen (begane grond) van de Rodi Media zaal. In verband met de veiligheid zijn stoelverhogers op het balkon niet toegestaan.


Annuleren en omruilen
Kaarten annuleren of omruilen kan tot 6 uur voor de voorstelling bij de servicebalie. De omruil- en annuleringskosten bedragen €2,50 per kaart. Het resterende bedrag wordt op jouw digitale tegoed bijgeschreven. Dit tegoed is persoonsgebonden, onbeperkt geldig en kan je inzetten bij jouw volgende bestelling bij Cool (ook online).


Kaarten kwijt?
Indien je kaarten hebt besteld met een account, kun je te allen tijde de tickets weer downloaden in jouw persoonlijke account op onze website. Ook kun je een duplicaatkaart aanschaffen bij onze servicebalie voor €1,00, mits je bij het bestellen van de kaarten jouw gegevens hebt opgegeven.