Lessen & cursussen
Raad van Toezicht 03-2019 (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Raad van Toezicht

Cool kunst en cultuur is een stichting met een directeur/bestuurder en een Raad van Toezicht. De Governance Code Cultuur wordt toegepast. Klik hier voor de profieleisen van de Raad van Toezicht van Cool.

De Raad van Toezicht van Cool bestaat uit de volgende leden:

De heer J. Hoek (waarnemend voorzitter)
Sinds 1988 is de heer Hoek directeur-grootaandeelhouder van Hoek Advies BV en tevens consultant. Vanaf 2002 tot februari 2018 was hij partner bij H&S Adviesgroep BV en Regio Talent BV. Daarvoor was de heer Hoek onder andere werkzaam bij KPMG Meijburg & Co, Ebbinge Consultants en Nyenrode Business Universiteit. Volgens het vastgestelde rooster van aftreden van de Raad van Toezicht van Cool kunst en cultuur loopt het lidmaatschap van de heer Hoek tot 10-04-2019.

De heer A.C.J. Hanrath
Sinds 2006 heeft de heer Hanrath voor verschillende middelgrote advocatenkantoren gewerkt in Noord-Holland. Sinds 2015 is hij partner bij Rensen Advocaten. Daarnaast is hij voorzitter van de JCI Heerhugowaard. Volgens het vastgestelde rooster van aftreden van de Raad van Toezicht van Cool kunst en cultuur loopt het lidmaatschap van de heer Hanrath tot 10-04-2023.

Mevrouw R. Siebel
Met een achtergrond als register controller heeft mevrouw Siebel veel ervaring met het adviseren en informeren van organisaties over sturing en beheersing. Zij werkt momenteel als concern controller bij ESDN. Als opgeleid schoolmusicus (later gevolgd door een studie Bedrijfseconomie en Register Control) heeft zij bovendien veel affiniteit met de culturele sector.

De heer A. Oostvogel
Eind 2018 neemt de heer Oostvogel na 17 jaar afscheid als directeur van theater De Harmonie in Leeuwarden. Hij beschikt over ruime ervaring met betrekking tot efficiënte bedrijfsvoering en cultureel ondernemerschap. Zo was hij eerder bestuurslid van o.a. Oerol en Bureau Promotie Podiumkunsten en was hij oprichter en bestuurder van het Fries Uitburo.