Lessen & cursussen
Diederick Ensink -Diederick's Debuut - (Govert de Roos) - publiciteitsfoto liggend.jpg Govert de Roos

Passe-partouts

Met de passe-partouts ben je voordeliger uit! Na reservering van een voorstelling uit één van onderstaande series krijg je in het bestelproces automatisch de mogelijkheid aangeboden om een passe-partout aan te schaffen voor alle voorstellingen uit de betreffende serie. Na reservering zitten alle voorstellingen automatisch in je winkelmandje.

Nieuwe Lente

Nieuwe Lente; een serie met vernieuwende voorstellingen van jonge theatermakers of theaterveteranen met een uitzonderlijk programma. Een kaartje voor een Nieuwe Lente-voorstelling kost €14,50. Voor slechts €37,50 bezoek je álle vier voorstellingen uit de serie. Dat is een korting van €20,50!

Cool Comedy
Lachen is gezond! Tijdens Cool Comedy kun je een avond lekker lachen om de leukste stand-up comedians. Een hele avond lachen bij Cool Comedy kost €8,00. Wil je er een maandelijks uitje van maken? Met het passe-partout bezoek je voor €25,00 álle vier Cool Comedy avonden. 

Jazzclub Cool
In ons sfeervolle café organiseert Cool gemiddeld eens per maand een jazzmiddag. Oude bekenden maar ook nieuwe bands zullen op deze middagen het podium betreden. Een kaartje voor een jazzconcert kost €6,00 (m.u.v. G-Roots voor €14,50). Met het Jazzclubpasse-partout betaal je €22,50 in plaats van €32,50 voor álle vier concerten!