Lessen & cursussen
Infopagina Theater - Kaartverkoop - Passe-partouts - (fotograaf onbekend).jpg

Passe-partouts

Met een passe-partout bent u voordeliger uit! Na reservering van een voorstelling uit één van onderstaande series krijgt u in het bestelproces automatisch de mogelijkheid aangeboden om een passe-partout aan te schaffen voor alle voorstellingen uit de betreffende serie. Na reservering zitten alle voorstellingen automatisch in uw winkelmandje.

Nieuwe Lente

Nieuwe Lente; een serie met vernieuwende voorstellingen van jonge theatermakers of theaterveteranen met een uitzonderlijk programma. In seizoen 2018-2019 kosten de kaarten voor Nieuwe Lente-voorstellingen €14,50. Voor slechts €110,00 bezoekt u álle vijftien voorstellingen uit de serie. Dat betekent dat u zeven voorstellingen gratis kunt bezoeken!

Cool Comedy Café
Lachen is gezond! Tijdens het Cool Comedy Café kun je een avond lekker lachen om de beste stand-up comedians. In seizoen 2018-2019 kosten kaarten voor het Cool Comedy Café €8,00. Wilt u van het Cool Comedy Café een maandelijks uitje maken? Met het passe-partout bezoekt u voor €60,00 álle tien Cool Comedy Cafés. Dat is een korting van €20,00!

Jazzclub Cool
In ons sfeervolle café organiseert Cool gemiddeld eens per maand een jazzmiddag. Oude bekenden maar ook nieuwe bands zullen op deze middagen het podium betreden. In seizoen 2018-2019 kosten de kaarten voor de concerten €6,00 (m.u.v. Denise Jannah voor €14,50). Met het Jazzclubpasse-partout betaalt u €50,00 in plaats van €68,50 voor álle tien concerten.