Lessen & cursussen
Infopagina Theater - Kaartverkoop - Passe-partouts - (fotograaf onbekend).jpg

Passe-partouts

Nieuwe Lente
Een serie met vernieuwende voorstellingen van jonge theatermakers of theaterveteranen met een uitzonderlijk programma. Kaarten voor Nieuwe Lente-voorstellingen kosten €13,50. Voor slechts €95,00 bezoekt u álle 15 voorstellingen uit de serie Nieuwe Lente. Het aanschaffen van het passe-partout kan online of bij de servicebalie. Na aanschaf van het passe-partout dient u nog wel alle voorstellingen te reserveren tegen 0-prijs.

Filmclub
Van Oscarwinnaars als Birdman tot filmhuisklassiekers als Volver; in seizoen 2017-2018 zijn er veertien films te zien in onze theaterzaal. Voor €6,50 per kaartje kunt u genieten van de films van Filmclub Cool. Met de Filmclub Voordeelpas kunt u tien films uitkiezen voor slechts €50,00. Het aanschaffen van de Voordeelpas kan online of bij de servicebalie. Na aanschaf van de voordeelpas kunt u een keuze maken uit tien films die u tegen 0-prijs reserveert.

Jazzclub
In ons sfeervolle café organiseert Cool gemiddeld eens per maand een jazzmiddag. Oude bekenden maar ook nieuwe bands zullen op deze middagen het podium betreden. Kaarten voor de concerten van kosten €5,00 (m.u.v. Biggles Bigand voor €10,00). Met het Jazzclubpasse-partout betaalt u €50,00 voor alle elf concerten. Het aanschaffen van het passe-partout kan online of bij de servicebalie. Na aanschaf van het passe-partout kunt u alle Jazzclub-concerten reserveren tegen 0-prijs.