Lessen & cursussen
André Manuel - Dreejklezoew - (Maureen van Munster) - publiciteitsbeeld.jpg Maureen van Munster

Passe-partouts

Met een passe-partout ben je voordeliger uit! Na reservering van een voorstelling uit één van onderstaande series krijg je in het bestelproces automatisch de mogelijkheid aangeboden om een passe-partout aan te schaffen voor alle voorstellingen uit de betreffende serie. Na reservering zitten alle voorstellingen automatisch in je winkelmandje.

Nieuwe Lente

Nieuwe Lente; een serie met vernieuwende voorstellingen van jonge theatermakers of theaterveteranen met een uitzonderlijk programma. Een kaartje voor een Nieuwe Lente-voorstelling kost €14,50. Voor slechts €110,00 bezoekt u álle vijftien voorstellingen uit de serie. Dat betekent dat u zeven voorstellingen gratis kunt bezoeken!

Cool Comedy Café
Lachen is gezond! Tijdens het Cool Comedy Café kun je een avond lekker lachen om de leukste stand-up comedians. Een hele avond lachen bij het Cool Comedy Café kost €8,00. Koop je een kaartje aan de deur? Dan betaal je €10,00. Van het Cool Comedy Café een maandelijks uitje maken? Met het passe-partout bezoek je voor €60,00 álle tien Cool Comedy Cafés. Dat is een korting van €20,00!

Jazzclub Cool
In ons sfeervolle café organiseert Cool gemiddeld eens per maand een jazzmiddag. Oude bekenden maar ook nieuwe bands zullen op deze middagen het podium betreden. Een kaartje voor een jazzconcert kost €6,00 (m.u.v. Bigband MissJones voor €13,50). Met het Jazzclubpasse-partout betaal je €50,00 in plaats van €67,50 voor álle tien concerten!

Annuleren passe-partout
Bij het annuleren van kaarten binnen een passe-partout heeft u geen recht op restitutie. Klik hier voor alle voorwaarden omtrent annuleren en omruilen