Lessen & cursussen
Infopagina Theater - Kaartverkoop - Kortingen - (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Kortingen

CJP en studenten
Voor CJP-pashouders geldt een korting van €2,50 per kaart (m.u.v. een aantal series). Daarnaast kunnen jongeren tot 30 jaar, op vertoon van de CJP-pas of studentenkaart, op de dag van de voorstelling, een kaartje kopen bij de servicebalie voor de helft van de prijs. Deze last-minute korting geldt alleen op geselecteerde voorstellingen. 

In het seizoen 2018 -2019 blijft de korting voor CJP-houders van €2,50 per kaart geldig (m.u.v. een aantal series). Middelbare scholieren kunnen, op vertoon van hun schoolpas, op de dag van de voorstelling een kaartje kopen voor de helft van de prijs. Een aantal voorstellingen zijn uitgesloten van deze last-minute korting, de namen van deze voorstellingen vermelden wij binnenkort op deze pagina. 

Huygenpas & MeedoenPas
Het digitale tegoed op de Huygenpas en de MeedoenPas is besteedbaar aan de theatervoorstellingen bij Cool (m.u.v. verhuringen). U bepaalt daarbij zelf hoeveel tegoed u in wilt zetten. U kunt bij onze servicebalie terecht om de kaart(en) te reserveren en het tegoed van uw pas af te laten schrijven.