Lessen & cursussen
Lisa Ostermann - Met z'n allen - (Aisha Zeijpveld) - promobeeld liggend.jpg Aisha Zeijpveld

Cooltjes

Voor iedere €10,00 die je aan theatertickets besteedt, ontvang je van ons een digitaal Cooltje. Cooltjes zijn in te zetten voor diverse acties en aanbiedingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief (in jouw online account) om op de hoogte te blijven van interessante Cooltjes-aanbiedingen of houd deze pagina in de gaten.

Benieuwd hoeveel Cooltjes je hebt? Dit vind je terug op je laatste reserveringsbevestiging of in je eigen account op onze website (onder het kopje 'Mijn Cooltjes'). Cooltjes blijven ook de volgende seizoenen geldig, dus je hoeft ze niet meteen te verzilveren.

Huidige acties

Actie Aantal Cooltjes Uitleg
Gouden-Stoelarrangement 25 Beleef je avond als een echte VIP met het Gouden Stoel-arrangement
Nagenietarrangement 35 Napraten over de voorstelling aan een gereserveerde tafel met een drankje en hapjes
€10 korting op een voorstelling 40 €10 korting op de volgende voorstellingen: selectie in het seizoen 2022-2023 wordt nog bekend gemaakt.
Cool Hapas 75 Geniet samen van een variatie aan heerlijke kleine hapjes (warm en koud)
Vriend van Museum BroekerVeiling 75 Word gratis Vriend van Museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk

Vriend van Museum BroekerVeiling
Museum BroekerVeiling is niet zomaar een museum. In Broek op Langedijk vind je de oudste doorvaarveiling ter wereld. Duik in de geschiedenis en breng een bezoek aan die doe- en beleefmuseum voor jong en oud. Tegen inlevering van 75 Cooltjes ontvang je een gratis lidmaatschap van één jaar als Vriend van Museum BroekerVeiling. Na reservering neemt het museum zo spoedig mogelijk contact met je op.

Reserveren met Cooltjes

Cooltjes verzilveren kan zowel online als bij de servicebalie. Kies bij het online reserveren in stap 4 voor 'Cooltjes aktie' waarna de korting wordt verrekend. Kom je er niet uit of wil je liever telefonisch reserveren? Neem dan contact op met onze servicebalie via 072 576 09 55.

Let op: Cooltjes sparen en verzilveren is alleen mogelijk wanneer je bestelt met een account, dus niet wanneer je enkel met jouw e-mailadres bestelt.