Lessen & cursussen
Lisa Ostermann - Met z'n allen - (Aisha Zeijpveld) - promobeeld liggend.jpg Aisha Zeijpveld

Cooltjes

Voor iedere €10,00 die je aan theatertickets besteedt, ontvang je van ons een digitaal Cooltje. Cooltjes zijn in te zetten voor diverse acties en aanbiedingen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief (in jouw online account) om op de hoogte te blijven van interessante Cooltjes-aanbiedingen of houd deze pagina in de gaten.

Benieuwd hoeveel Cooltjes je hebt? Dit vind je terug op je laatste reserveringsbevestiging of in je eigen account op onze website (onder het kopje 'Mijn Cooltjes'). Cooltjes blijven ook de volgende seizoenen geldig, dus je hoeft ze niet meteen te verzilveren.

Huidige acties

Actie Aantal Cooltjes Uitleg
Gouden-Stoelarrangement 25 Beleef je avond als een echte VIP, voorafgaand en in de pauze!
Nagenietarrangement* 35 Napraten aan een gereserveerde tafel met een drankje & hapjes
€10 korting op een voorstelling 40 Selectie in het seizoen 2022-2023 wordt nog bekend gemaakt
Cool Hapas* 75 Bourgondisch genieten van een variatie aan kleine hapjes
Vriend van Museum BroekerVeiling 75 Word gratis Vriend van Museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk

Vriend van Museum BroekerVeiling
Museum BroekerVeiling is niet zomaar een museum. In Broek op Langedijk vind je de oudste doorvaarveiling ter wereld. Duik in de geschiedenis en breng een bezoek aan die doe- en beleefmuseum voor jong en oud. Tegen inlevering van 75 Cooltjes ontvang je een gratis lidmaatschap van één jaar als Vriend van Museum BroekerVeiling. Na reservering neemt het museum zo spoedig mogelijk contact met je op.

Reserveren met Cooltjes

Cooltjes verzilveren kan zowel online als bij de servicebalie. Kies bij het online reserveren in stap 4 voor 'Cooltjes aktie' waarna de korting wordt verrekend. Kom je er niet uit of wil je liever telefonisch reserveren? Neem dan contact op met onze servicebalie via 072 576 09 55.

* Reserveren voor de vlees variatie kan enkel bij de servicebalie via info@coolkunstencultuur.nl of 072 576 09 55.

Let op: Cooltjes sparen en verzilveren is alleen mogelijk wanneer je bestelt met een account, dus niet wanneer je enkel met jouw e-mailadres bestelt.