Lessen & cursussen
Infopagina theater - Evenementen en Projecten - CPF.jpg Richard Rood

Coolpleinfestival

In september zit de C weer in de maand! Want dan kun je in één weekend je dosis vitamine Cultuur binnenkrijgen tijdens het Coolpleinfestival. Van vrijdag 14 t/m zondag 16 september is het Coolplein dé plek om te ontdekken wat je komend seizoen kunt verwachten van cultureel Heerhugowaard.

Tijdens het festival zijn er theaterpreviews te zien van voorstellingen die later in het seizoen bij Cool te zien zijn en bijna alle amateurverenigingen uit Heerhugowaard staan op de planken voor een optreden of presentatie. Daarnaast zijn er shows van stand-up comedians en is er muziek van bekende bands en singer-songwriters.

Dit jaar krijgt het Coolpleinfestival een extra feestelijk tintje ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van Cool. Bovendien openen we het festival al op vrijdagavond in plaats van zaterdagmiddag. Het Coolpleinfestival vormt de feestelijke afsluiting van de jubileumweek van Cool en is tevens het startpunt voor het nieuwe culturele seizoen!

Het Coolpleinfestival is een initiatief van Stichting CAM en Cool kunst en cultuur. Houd de website van het Coolpleinfestival, onze website en social media in de gaten voor meer informatie over het programma.