Lessen & cursussen
Infopagina Theater - Rond de voorstelling - Theaterhap en Cool Hapas - (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Cool Spijs & Cool Hapas

Cool Hapas
Een tafel vol verschillende hapjes, warm en koud, om met elkaar te delen. Dat is Cool Hapas! Eén keer in de maand serveren we, voorafgaand aan de voorstelling, een variatie aan kleine gerechten om samen met uw gasten van te proeven. In de pauze (of na afloop) kunt u weer aan deze tafel terecht voor uw pauzedrankje met wat lekkers. Cool Hapas kost €21,50 p.p. (exclusief dranken) en is te reserveren via de website of bij de servicebalie. 

Cool Spijs

Geen zin om te koken of snel even wat eten voor de voorstelling? Bij veel voorstellingen serveren we, voorafgaand aan de voorstelling, een heerlijke Cool Spijs voor slechts €16,50. Het bedrag is inclusief koffie/thee, exclusief overige dranken. De maaltijd is elke avond anders maar voor iedereen gelijk (ook vegetarisch mogelijk). Reserveren voor Cool Spijs kan tot 24 uur voor aanvang via de website, tegelijk met uw theatertickets, of bij de servicebalie.

Menu
do 13 sep - Guido Weijers - Saté met verse friet en frisse salade (vega: vegetarische hamburger met verse friet en frisse salade)
vr 21 sep - Elisa Jo Studio's - Tagliatelle met roomsaus (ook vega)
wo 3 okt - Ragús - Varkenshaasje met roomsaus en aardappeltjes uit de oven (vega: Italiaanse aubergine ovenschotel met rijst)
vr 12 okt - De Fransse Eijkel - Boeuf Bourguignon (vega: vegetarisch stoofpotje)
za 13 okt - Prince Tribute Band - Mals biefstukje met verse friet en frisse salade (vega:vegetarische hamburger met verse friet en frisse salade)
do 25 okt - Jeroen van der Boom - Lasagne (ook vega)
vr 26 okt - Herman van Veen - Stamppottenbuffet (ook vega)
za 27 okt - Herman van Veen - Stamppottenbuffet (ook vega)