Lessen & cursussen
Infopagina Theater - Rond de voorstelling - Theaterhap en Cool Hapas - (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Cool Spijs & Cool Hapas

Cool Hapas
Een tafel vol verschillende hapjes, warm en koud, om met elkaar te delen. Dat is Cool Hapas! Eén keer in de maand serveren we, voorafgaand aan de voorstelling, een variatie aan kleine gerechten om samen met uw gasten van te proeven. In de pauze (of na afloop) kunt u weer aan deze tafel terecht voor uw pauzedrankje met wat lekkers. Cool Hapas kost €21,50 p.p. (exclusief dranken) en is te reserveren via de website of bij de servicebalie. 

Cool Spijs

Geen zin om te koken, of gezellig wat eten voor de voorstelling? Bij veel voorstellingen serveren we, voorafgaand aan de voorstelling, een heerlijke Cool Spijs voor slechts €16,50. Het bedrag is inclusief koffie/thee, exclusief overige dranken. De maaltijd is elke avond anders maar voor iedereen gelijk (ook vegetarisch mogelijk). Reserveren voor Cool Spijs kan tot 24 uur voor aanvang via de website, tegelijk met uw theatertickets, of bij de servicebalie.

Menu

vr 8 mrt - Micha Wertheim - Knapperig gebakken schnitzel met verse friet en een frisse salade (vega: vegetarische hamburger met verse friet en een frisse salade)
za 9 mrt - Marvellous - Bami-kipschotel met verse groenten in een zoetzure saus (ook vega)
do 14 mrt - Arie & Silvester - Malse biefstuk met verse friet en frisse salade (vega: vegetarische hamburger met verse friet en frisse salade)
vr 15 mrt - Thank God it's Donna - Spaghetti met diverse groenten en gehaktballetjes in tomatensaus (ook vega)
za 16 mrt - Lenette van Dongen - Mexicaanse hapas met onder andere tortilla, chili con carne, Mexicaanse salade en guacamole (ook vega)
ma 25 mrt - Arjen Lubach - Saté met verse friet en een frisse salade (vegetarische optie: saté van tofu met verse friet en een frisse salade)
di 26 mrt - John Denver, The Tribute - Spareribs met verse friet en een frisse salade (vega: vegetarische hamburger met verse friet en een frisse salade)
vr 29 mrt - The Royal Moscow Ballet - Russische hapas met onder andere rode bietensoep met vlees en zure room, boeuf stroganoff en huzarensalade met aardappelen en vlees (ook vega)