Lessen & cursussen
Supplement 2019-2020 - Cool Spijs - (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Cool Spijs & Cool Hapas

Cool Hapas
Een tafel vol verschillende hapjes, warm en koud, om met elkaar te delen. Dat is Cool Hapas! Eén keer in de maand serveren we, voorafgaand aan de voorstelling, een variatie aan kleine gerechten om samen met uw gasten van te proeven. In de pauze (of na afloop) kunt u weer aan deze tafel terecht voor uw pauzedrankje met wat lekkers. Cool Hapas kost €21,50 p.p. (exclusief dranken) en is te reserveren via de website of bij de servicebalie. 

Cool Spijs

Geen zin om te koken, of gezellig wat eten voor de voorstelling? Bij veel voorstellingen serveren we, voorafgaand aan de voorstelling, een heerlijke Cool Spijs voor slechts €16,50. Het bedrag is inclusief koffie/thee, exclusief overige dranken. De maaltijd is elke avond anders maar voor iedereen gelijk (ook vegetarisch mogelijk) en wordt voorafgegaan door een kopje soep met versgebakken brood. Reserveren voor Cool Spijs kan tot 24 uur voor aanvang via de website, tegelijk met uw theatertickets, of bij de servicebalie.

Menu

Mei
vr 17 mei - Rayen Panday - Smakelijke bami-kipschotel met diverse groenten in zoetzure saus (vega: oosterse bamischotel)
za 18 mei - Stil in mij - Tagliatelle met spek en champignons in een roomsaus van witte wijn (ook vega)
vr 24 mei - Martijn Koning - Knapperig gebakken schnitzel met verse friet en een frisse salade (vega: een broodje falafel met verse friet en een frisse salade)
di 28 mei - Motel Westcoast - Rucolastamppotje met een smakelijk braadworstje (vega: rucolastamppotje met een vegetarisch braadworstje)
za 25 mei - Je kunt op me rekenen - Mals varkenshaasje met roomsaus en aardappeltjes uit de oven (vega: Italiaanse aubergineschotel)