Lessen & cursussen
Bonte Hond - PAK'M - (KAMERICH & BUDWILOWITZ) - scenefoto 2.jpg KAMERICH & BUDWILOWITZ

Babbels Peuter- & Kleuterfestival

Op zondag 3 november 2019 is het weer tijd voor ons jaarlijkse Babbels Peuter- & Kleuterfestival! Naast fantasierijke voorstellingen kunnen kinderen deze dag volop spelen en ontdekken in diverse workshops en installaties.

Voorstellingen
In verschillende zalen van Cool zijn maar liefst vier fantasierijke voorstellingen te zien. Zo ontdek je hoe het is om Dikkie Dik te zijn in de humoristische voorstelling Dikkie Dik & Ik en ben je getuige van een spannende achtervolging in PAK'M. In de hilarische slapstickvoorstelling Over een kleine mol... gaat de mol, net als in het bekende prentenboek, op zoek naar degene die op zijn kop gepoept heeft. Sprookjesfiguur Alice komt ook langs maar ze is compleet veranderd. Ze heeft haar blauwe jurkje ingeruild voor een hoodie en haar keurige schoentjes voor stoere gympen. Maar als Alice veranderd is, is Wonderland dan nog wel hetzelfde? Kom kijken en ontdek het zelf in Alice in Wonderland.

Randprogrammering
Van kattenwereld tot muzikale dansvloer
Kom naar de foyers en stap in de kattenwereld van Dikkie Dik. Lukt het jou om een vis te vangen uit de vissenkom? In Café Cool ga je op ontdekkingsreis door een landschap van rollende objecten. Houd je van bewegen? Kom dan naar het atelier en leef je uit op de muzikale dansvloer. Liever zelf muziek maken en liedjes zingen? Meld je dan aan voor een van de muziekworkshops!

Kaartverkoop & informatie
Kom je ook naar hét jaarlijkse feest voor peuters en kleuters? Kaarten voor voorstellingen en workshops kunnen zowel online als bij de servicebalie gereserveerd worden (072 576 09 55). Toegang tot de interactieve installaties is gratis.

Het Babbels Peuter- & Kleuterfestival wordt mede mogelijk gemaakt door Kinderopvang Babbels.