Lessen & cursussen
Events & Verhuur - Zaal huren - Zalen - (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Zalen

Dineren op het podium, vergaderen in de artiestenfoyer of teambuilding in een muziekstudio? Geen verzoek is te gek!

Cool beschikt over een grote theaterzaal (de Rodi Media zaal), een sfeervol café, diverse multifunctionele zalen en twee foyers. De capaciteit van onze zalen varieert van 20 tot ruim 1000 personen. 

Rodi Media zaal
Ervaar de magie van het theater met uw gasten! De Rodi Media zaal is de sfeervolle theaterzaal van Cool met bijna zeshonderd rode pluche stoelen. Meer dan 100 professionele voorstellingen zijn jaarlijks te zien in onze theaterzaal. Daarnaast is de Rodi Media zaal geschikt voor allerlei doeleinden; privé, zakelijk of cultureel: voorstellingen van amateurgezelschappen, ontbijt of diner, borrel of buffet, presentatie, veiling, congres of feest. De Rodi Media zaal is tevens zeer geschikt als montagelocatie

Enkele specificaties

  • 600 zitplaatsen (waarvan 143 op het balkon en 16 exclusieve logeplaatsen);
  • Podiumafmeting: 17 x 12,5 meter;
  • 30 gemotoriseerde, computergestuurde trekken;
  • Volledig professionele licht- en geluidsinstallatie met 1 portaal brug en 2 zaalbruggen;
  • Mogelijkheid tot het creëren van een vlakke vloer van circa 26 x 17 meter. Deze vlakke vloer heeft +/- 900 staplaatsen en alsnog 159 zitplaatsen op het balkon.

Kijk hier voor de uitgebreide technische specificaties van de Rodi Media zaal.

Café Cool
Café Cool is een modern theatercafé met circa 80 zitplaatsen, een grote stamtafel, een bar, een eigen podium en een terras op het Coolplein. Het sfeervolle café, met uitzicht over het Coolplein, is uitermate geschikt voor een besloten receptie, borrel, ontvangst of nazit.

Zaal A & B
Zaal A & B hebben beide een afmeting van 125m2 en worden wekelijks gebruikt als lesruimte voor diverse cursussen en repetities van lokale orkesten en verenigingen. Daarnaast zijn de zalen geschikt voor kleine (vlakke vloer) voorstellingen, vergaderingen en presentaties. De zalen beschikken tevens over een mobiele geluidsinstallatie en mobiele lichtinstallatie.

Zaal C
Zaal C heeft een afmeting van 35m2 en is, afhankelijk van de opstelling, geschikt voor maximaal 20 personen. Een ideale ruimte voor een vergadering, workshop, brainstormsessie of presentatie. De zaal beschikt over een beamer, flip-over, koffiemachine, waterkoker en wifi.

Kleine zaal

De Kleine zaal van Cool heeft een afmeting van 200m2 en wordt regelmatig gebruikt voor danslessen, kleine (vlakke vloer) voorstellingen, lezingen, concerten en presentaties. Aangrenzend aan de Kleine zaal bevindt zich een kleedkamer van circa 7m2 voorzien van een wastafel en douche. Bij voorstellingen in de Kleine zaal bestaat de mogelijkheid om een tribune-opstelling te plaatsen. De zaal beschikt over een mobiele geluidsinstallatie, PA en mobiele lichtinstallatie.

Foyers

Op de eerste en tweede verdieping van ons gebouw bevinden zich twee foyers met prachtig uitzicht over het Coolplein. Beide foyers beschikken over een bar en zijn multifunctioneel inzetbaar met de mogelijkheid om statafels of tafels met stoelen te plaatsen. Ideaal voor een intieme receptie, buffet, zakenlunch of bedrijfsborrel. De foyer op de tweede verdieping is tevens de locatie voor de ontvangst en nazit van Coolbizz.

Meer informatie

Voor meer informatie, advies of maat of een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen met Esther de Koning (telefonisch via 072 576 09 58).