Lessen & cursussen
CoolMagentaFeest20220915_4746.jpeg

Wat vinden onze bezoekers

Magentazorg

"Op 21 november waren wij te gast bij Cool kunst en cultuur. Dementie in theater speelde voor onze medewerkers 'Dag Mama'; een theatervoorstelling waarmee zij meer handvatten kregen aangereikt rondom dementie.

Cool had alles voortreffelijk geregeld. Gastvrije vrijwilligers die ons verwelkomden, een heerlijk buffet dat niet alleen heel smakelijk maar ook voldoende en goed bereikbaar was en vervolgens de voorstelling met in de pauze een versnapering.

Wij zijn Cool kunst en cultuur en haar medewerkers dankbaar dat zij dit mogelijk hebben gemaakt. Het was een geweldige avond!"

Monique Mooij
Bestuurs- en directieondersteuner Magentazorg

Inspirezzo

"Blijft een feest om bij jullie deze conferentie met veel theaterelementen te hosten. De medewerking, het meedenken en de foutloze uitvoering, heel bijzonder. En heel leuk om te zien dat de volgende generatie na Rob het ook in hun vingers hebben. Chapeau!"

Magentazorg

"Ons personeelsfeest was goed georganiseerd. Medewerkers hebben ontzettend genoten van alle faciliteiten. De avond begon met een hartverwarmend ontvangst op de roze loper, gevolgd door een ontroerende openingsvideo van bewoners en cliënten en een lasershow. Daarna barstte het feest los! Medewerkers dansten op de hits van de band en de dj, genoten van de cocktail- en sushibar, kwamen bij in de oosterse lounge, gingen een uitdaging aan in de game-room en ontspanden in de beautycorner. Complimenten voor de organisatie en hele team van Cool!"