Lessen & cursussen
Uw event in Cool - Met de PV naar Cool - Frits de Beer.jpg Frits de Beer

Met de PV naar Cool

De magie van het theater ervaren met uw collega's? Kom dan met de personeelsvereniging naar Cool en geniet in een speciaal voor u gereserveerde foyer voorafgaand, tijdens de pauze én na afloop van de voorstelling van het Paarse Loper Arrangement. Gegarandeerd met nieuwe energie en inspiratie weer aan het werk na deze gezellige avond uit!

Paarse Loper Arrangement

  • Ontvangst met koffie, thee en friandises opgemaakt met uw bedrijfslogo;
  • Begeleiding door een gastvrouw of -heer;
  • Likeur van Wijngaard de Koen uit Langedijk;
  • Pauzedrankje naar keuze luxe notengarnituur;
  • Nagenietarrangement met een drankje naar keuze en warme bittergarnituur;
  • Bovendien staat uw bedrijf op onze narrowcasting extra in de spotlights op de avond van uw bezoek en ontvangt u korting op de theatertickets.

Het Paarse Loper Arrangement kost €17,50 p.p.
De genoemde arrangementsprijs geldt voor groepen vanaf 15 personen (excl. de toegangskaarten voor de voorstelling, btw en eventuele toeslagen).

Geselecteerde voorstellingen
Speciaal voor u hebben we alvast een selectie gemaakt uit onze hardlopers van theatervoorstellingen die een brede doelgroep aanspreken en dus heel geschikt zijn voor uw personeelsvereniging. Klik op de titel van de voorstelling voor meer informatie.

Liever naar een andere voorstelling? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk hier ons volledige theaterprogramma of neem contact met ons op. Heeft u iets anders in gedachten of wenst u een event op maat? Wij denken graag met u mee!