Lessen & cursussen
Events & Verhuur - Zaal huren - Uw evenement in Cool - (Ronald Harms).jpg Ronald Harms

Uw evenement in Cool

Ontdek de magie van het theater en de kracht van creativiteit

Cool is dé plek voor uw (zakelijke) evenement of bijeenkomst. De combinatie van multifunctionele zalen, een sfeervol café en twee foyers met prachtig uitzicht over het Coolplein, maken van Cool een unieke locatie. Bovendien beschikken we over goede horecavoorzieningen, uitgebreide technische mogelijkheden en een team van professionele docenten. Samen maken we van uw evenement een succes! 

Congres / beurs / presentatie
Met verschillende multifunctionele zalen en een goede bereikbaarheid is Cool een aantrekkelijke locatie voor een congres, beurs of productpresentatie. Onze theaterzaal (de Rodi Media zaal) beschikt over 593 rode pluche stoelen. Liever een actieve bijeenkomst organiseren? Door middel van het inschuiven van de tribune kunnen we een capaciteit van 550 staplaatsen én 270 zitplaatsen creëren. Bovendien kunt u verschillende grote en kleine zalen tegelijk huren voor workshops of deelsessies.

Receptie / feest
Voor zowel kleine als grote feestelijke bijeenkomsten heeft Cool een gepaste zaal en de juiste voorzieningen. Een intieme receptie op de Rootring-wijnen foyer met prachtig uitzicht over het Coolplein of een jubileumviering inclusief muzikaal optreden in ons sfeervolle café. Ook een swingend bedrijfsfeest in onze theaterzaal behoort tot de mogelijkheden want met het inschuiven van de tribune creëren we een vlakke vloer met een capaciteit van 550 staplaatsen.

Vergaderen
Brainstormen over de te varen koers of een heisessie met collega’s; sparren en bomen op een inspirerende plek brengt je verder. Cool beschikt over diverse vergaderruimtes; van muziekstudio tot artiestenfoyer en van terras tot spiegelzaal. Daarbij kunnen wij uw gasten voorzien van koffie, thee en diverse lekkernijen maar u kunt de vergadering ook starten met een ontbijt, pauzeren met een gevarieerde lunch of gezellig afsluiten met een borrel in Café Cool. De zalen zetten wij voor u klaar in de gewenste opstelling.

Met de PV naar Cool
Uw medewerkers laten genieten van de magie van het theater? Het theateraanbod van Cool is geschikt voor een breed publiek en leent zich uitstekend voor uitjes van personeelsverenigingen. Samen naar een swingend staconcert of een complete avond uit met diner en afterparty? Wij zorgen voor een aanbieding op maat!

Teambuilding & inspiratie
De wereld van de kunsten kan inspirerende en verfrissende inzichten geven voor uw bedrijf en werknemers. Van percussie tot bedrijfsmusical en van smartlap zingen tot theatersport; met een docententeam in eigen huis kan Cool allerlei creatieve workshops aanbieden. Een workshop combineren met een exclusief kijkje achter de schermen van ons theater? Ook dat is mogelijk!

Meer informatie
Voor meer informatie, advies op maat of een vrijblijvende kennismaking kunt u contact opnemen met Esther de Koning (telefonisch via 072 576 09 58).