Lessen & cursussen
Infopagina - Wij zijn Cool - Vacatures - (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Sponsormogelijkheden

Cool staat midden in de samenleving en zorgt voor een levendig kunst- en cultuurklimaat. Door uw bedrijfsnaam aan Cool te verbinden toont u betrokkenheid bij de samenleving en maken wij samen cultuur toegankelijker voor iedereen. Of u nu wilt investeren in jong muzikaal talent of een speciale voorstelling wilt sponsoren; door het ondersteunen van culturele initiatieven van Cool kan uw bedrijf een steentje bijdragen aan het culturele klimaat in Heerhugowaard en omgeving.

Een sponsorrelatie met Cool betekent ook een kans om uw bedrijf positief te profileren. Cultuursponsoring wordt veelal gezien als een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Tegenprestaties
Wij gaan graag met u in gesprek over de vorm van cultuursponsoring die u het beste past. Cool zorgt voor passende tegenprestaties. Wij kunnen uw bedrijfsnaam opnemen in onze communicatiemiddelen of misschien wilt u uw bedrijfsnaam wel aan een ruimte in Cool verbinden. Wij kunnen uw netwerkavonden organiseren of uw medewerkers laten profiteren van personeelsvoordelen. De magie van het theater krijgt u er in ieder geval bij!

ANBI
Cool kunst en cultuur is door de Belastingdienst aangemerkt als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit levert voor zowel particulieren als bedrijven fiscaal voordeel op met betrekking tot schenken. Cool is bovendien vrijgesteld van schenkings- en successierechten, waardoor uw schenking geheel ten goede komt aan Cool.