Lessen & cursussen
Infopagina - Wij zijn Cool - Vacatures - (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Sponsormogelijkheden

Cool staat midden in de samenleving en zorgt voor een levendig kunst- en cultuurklimaat. Door jouw bedrijfsnaam aan Cool te verbinden toon je betrokkenheid bij de samenleving en maken wij samen cultuur toegankelijker voor iedereen. Of je nu wilt investeren in jong muzikaal talent of een speciale voorstelling wilt sponsoren; door het ondersteunen van culturele initiatieven van Cool kan jouw bedrijf een steentje bijdragen aan het culturele klimaat in Heerhugowaard en omgeving.

Een sponsorrelatie met Cool betekent ook een kans om jouw bedrijf positief te profileren. Cultuursponsoring wordt veelal gezien als een vorm van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Tegenprestaties
Wij gaan graag met je in gesprek over de vorm van cultuursponsoring die jou het beste past. Cool zorgt voor passende tegenprestaties. Wij kunnen jouw bedrijfsnaam opnemen in onze communicatiemiddelen of misschien wil je jouw bedrijfsnaam wel aan een ruimte in Cool verbinden. Wij kunnen jouw netwerkavonden organiseren of de medewerkers laten profiteren van personeelsvoordelen. De magie van het theater krijg je er in ieder geval bij!

ANBI
Cool kunst en cultuur is door de Belastingdienst aangemerkt als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit levert voor zowel particulieren als bedrijven fiscaal voordeel op met betrekking tot schenken. Cool is bovendien vrijgesteld van schenkings- en successierechten, waardoor jouw schenking geheel ten goede komt aan Cool.