Lessen & cursussen
Uw event in Cool - Teambuilding en inspiratie - Frits de Beer.jpg Frits de Beer

Teambuilding & inspiratie

Een orkest klinkt pas als de muzikanten volledig op elkaar zijn ingespeeld, een tableau vivant komt pas tot leven als iedereen de juiste positie inneemt. De wereld van de kunsten kan inspirerende en verfrissende inzichten geven. Voeg daarom een van de verschillende bedrijfsworkshops toe aan jouw event en ga vol inspiratie en motivatie weer aan het werk.

Bedrijf in beeld
Waar liggen de kansen van het bedrijf en wat is nu echt typerend? Waar is het bedrijf trots op? Breng het in beeld! Maak in het atelier van Cool met behulp van diverse materialen een kunstwerk en geef het een mooi plekje in jullie eigen pand.

Djembé energizer
Een energizer op de djembé zorgt ervoor dat jouw event goed begint! Beleef op een luchtige en vrolijke manier de optimale teamspirit. Alle deelnemers zorgen samen voor een swingende beat op de djembé. Een knallende kick-off van de dag!

Presenteren is een kunst
Waar kun je nu beter leren presenteren dan in een theater? In deze workshop leer je hoe je met theatertechnieken je presentatietechnieken kunt verbeteren. Een ervaren docent leert je bewust te worden van o.a. je houding, uitstraling en zeggenskracht.

Workshop op maat
Liever een mini-musical opvoeren, een fotowandeling maken, een workshop theatersport volgen of samen met jouw collega's smartlappen zingen? Alles is mogelijk! In overleg kunnen we kijken welke workshop op maat het beste bij jouw bedrijf en gasten past.