Lessen & cursussen
Uw event in Cool - Met de PV naar Cool - Frits de Beer.jpg Frits de Beer

Met relaties en collega's naar Cool

Beleef onze theatervoorstellingen of muziekworkshops samen met collega’s, relaties, vrienden of familie. We leggen jullie graag in de watten en regelen alles. Van de ontvangst tot hapjes of zelfs een driegangendiner vooraf. Op basis van jullie wensen, want geen groep is hetzelfde. Het Paarse Loper Arrangement is een voorbeeld van hoe een geheel verzorgde avond eruit kan zien. Wij bezorgen jou en je relaties een onvergetelijke avond uit én jij laat een geweldige indruk achter

 

Paarse Loper Arrangement

De magie van het theater ervaren met collega's? Kom dan met de personeelsvereniging naar Cool en geniet in een speciaal voor jullie gereserveerde foyer voorafgaand, tijdens de pauze én na afloop van de voorstelling van het Paarse Loper Arrangement. Gegarandeerd met nieuwe energie en inspiratie weer aan het werk na deze gezellige avond uit!

  • Ontvangst met koffie, thee en friandises opgemaakt met jouw bedrijfslogo;
  • Begeleiding door een gastvrouw of -heer;
  • Likeur van Wijngaard de Koen uit Langedijk;
  • Pauzedrankje naar keuze luxe notengarnituur;
  • Nagenietarrangement met een drankje naar keuze en warme bittergarnituur;
  • Bovendien staat jouw bedrijf op onze narrowcasting extra in de spotlights op de avond van jouw bezoek en ontvang je korting op de theatertickets.

Het Paarse Loper Arrangement kost €17,50 p.p.
De genoemde arrangementsprijs geldt voor groepen vanaf 15 personen (excl. de toegangskaarten voor de voorstelling, btw en eventuele toeslagen).

Bekijk hier ons volledige theaterprogramma of neem contact met ons op. Heb je iets anders in gedachten of wens je een event op maat? Wij denken graag met je mee!