Lessen & cursussen
Events & Verhuur - Cool Bizz Club - Cool Bizz Club & Lidmaatschappen - (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Cool Bizz Club & Lidmaatschappen

De Cool Bizz Club is dé businessclub en ondernemerspodium van de HAL-regio. Als lid van de Cool Bizz Club ben je ambassadeur van cultuur, dankzij jou worden buitengewone belevingen en onvergetelijke ervaringen doorgegeven aan de lokale samenleving én aan jouw bedrijf en de mensen om je heen.

Netwerken in unieke setting
De zakelijke partners van de Cool Bizz Club hebben cultuur als gemeenschappelijke deler. Zij dragen Cool een warm hart toe en willen kunst en cultuur in en om Heerhugowaard ondersteunen. Het vormt daarmee een platform voor business-to-business contacten tussen de leden onderling en met andere organisaties. Het netwerk van grote en kleine ondernemers biedt een fijne combinatie tussen persoonlijke ontmoetingen en zakelijke kansen in een culturele setting.

“Theater is een mooie manier om je klanten te laten weten dat je ze waardeert.” – Piet Beers, manager Infra Solutions bij Herke ICT Group

ANBI
Cool kunst en cultuur is door de Belastingdienst aangemerkt als culturele ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dit levert voor zowel particulieren als bedrijven fiscaal voordeel op met betrekking tot schenken. Cool is bovendien vrijgesteld van schenkings- en successierechten, waardoor jouw schenking geheel ten goede komt aan Cool.