Songwriting Workshop Cool 09 05

Workshop songwriting

Deze workshop stond eerder gepland in mei. De nieuwe datum is op dinsdag 6 juni van 19:30 tot 21:00 uur.

Samen met Kunstbende Noord-Holland organiseert Cool kunst en cultuur een inspirerende workshop Songwriting op dinsdag 9 mei. De workshop is gratis voor jongeren en wordt gegeven door Fabiana Dammers.

Heb je altijd al je eigen nummer willen schrijven en/of uitwerken? Dit is je kans! Tijdens de workshop Songwriting van Fabiana Dammers krijg je interessante tips over het schrijven van je eigen nummers. De workshop vindt plaats op dinsdag 6 juni van 19:30 tot 21:00 uur in Café Cool.

Over Fabiana Dammers
Sinds haar dubbele overwinning van de Grote Prijs van Nederland in de categorie singer-songwriter kan niemand meer om haar heen. Ze voltooide vervolgens de Popopleiding aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze onder andere les kreeg van Anouk en Arnold van Dongen.

Fabiana trad reeds op in voorprogramma's van Beth Hart en Van Dik Hout en stond onder andere al in Paradiso, de Melkweg en de Oosterpoort. Naast het optreden geeft Fabiana verschillende muzieklessen en workshops songwriting om haar kennis te delen en muzikanten te inspireren om ook met hun eigen muziek het podium te bestormen.