theater, film, concerten & meer
Instrumenten - Keyboardles - (fotograaf Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Vanaf 25 mei instrumentale lessen weer ín Cool!

Vanaf maandag 25 mei mogen alle instrumentale lessen weer plaatsvinden in Cool. Vanaf 1 juni zullen ook de cursussen weer ín Cool worden gegeven! Uiteraard volgen we hierbij de richtlijnen van het RIVM zodat de leerlingen/cursisten veilig hun les/cursus kunnen volgen en de docenten de les veilig kunnen geven. Lees hier alles over de maatregelen waar wij rekening mee houden.

Periode 16 maart t/m 24 mei
Na het sluiten van onze deuren op 16 maart hebben onze docenten contact gehad met alle leerlingen over het volgen van digitale muzieklessen gedurende de periode dat Cool gesloten was. De docenten hebben dit voortvarend opgepakt, waardoor de meeste leerlingen heel vlot konden overstappen op de online lessen. Daarbij proberen de docenten zoveel mogelijk rekening te houden met ieders wensen en situatie. Wij zijn van mening dat de digitale lessen een goed alternatief vormden voor de reguliere lessen. Dit betekent ook dat wij de gevolgde digitale lessen op normale wijze zullen factureren.

Vragen? 
Cool kunst en cultuur is in ieder geval t/m 24 mei gesloten, waardoor de servicebalie in deze periode niet telefonisch bereikbaar is. Voor vragen kunt u een e-mail sturen.

Op de website van het RIVM staat meer informatie over de richtlijnen en aanwijzingen omtrent het coronavirus.