theater, film, concerten & meer
Instrumenten - Accordeonles - (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Update aangescherpte maatregelen

laatste update: 14 april 2021

In de persconferentie op dinsdag 13 april werd opnieuw een verlenging van de huidige lockdown aangekondigd. Dit betekent helaas dat onze deuren t/m 27 april 2021 gesloten moeten blijven voor bezoekers, leerlingen en cursisten. Desondanks biedt de boodschap van het kabinet ook hoop, in de vorm van het stappenplan voor versoepelingen. De data die hierin vermeldt staan, zijn nog onder voorbehoud.

Online lessen blijven doorgaan
Alle instrumentale lessen en zanglessen die de afgelopen weken online plaatsvonden, gaan de komende weken op dezelfde manier door. Hierbij houden we zoveel mogelijk de gebruikelijke lesdag en -tijd aan. Informatie over jouw online les ontvang je van jouw docent. Heb je je ingeschreven voor een cursus die binnenkort van start zou gaan? Dan ontvang je zo spoedig mogelijk meer informatie over de betreffende cursus per mail.

Heb je vragen over de gang van zaken van onze lessen & cursussen? Neem dan contact met ons op via info@coolkunstencultuur.nl.

Wij hopen van harte dat de versoepelingen volgens het stappenplan kunnen verlopen en dat alle leerlingen en cursisten, jong én oud(er), weer welkom zijn in Cool. Tot die tijd: #StayCool!