theater, film, concerten & meer
Muziekspecials - Bandcoaching - (rechtenvrij beeld).jpg

Rock your art

Schrijf jij als singer-songwriter de mooiste liedjes, maak jij de meest bijzondere kunstwerken met bijvoorbeeld een 3D-printer of regisseer je met plezier allerlei films? Rock Your Art is dé springplank voor jong en lokaal talent uit Dijk en Waard. Zend jouw werk in en krijg de mogelijkheid om jouw talent verder te ontwikkelen!

Je kunt deelnemen aan de discipline muziek, beeldende kunst of film. De vakjury beoordeelt op originaliteit, presentatie, techniek, inhoud en potentie. De beste inzendingen krijgen de mogelijkheid om tijdens drie inspirerende workshops meer te leren en het talent verder te ontwikkelen. Tijdens het Showcase Festival in Cool wordt ieders eindresultaat gepresenteerd!

Jouw talent
Stuur jouw talent nu op! Mail een korte omschrijving van jouw project/act met eventuele video’s, geluidsfragmenten of foto’s vóór 28 augustus 2022 naar coolvoorschool@coolkunstencultuur.nl. Je ontvangt sowieso een persoonlijk juryrapport met opbouwende feedback. Rock Your Art is geen wedstrijd, maar een mogelijk om jouw talent verder te ontwikkelen! Ben je tussen de 12 en 18 jaar? Doe je mee?