theater, film, concerten & meer
Instrumenten - Accordeonles - (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Lessen & cursussen weer volledig in Cool

laatste update: 17 november

De persconferentie op dinsdag 17 november bracht een lichtpuntje naar Heerhugowaard! Waar eerder de lessen & cursussen voor iedereen van 18 jaar en ouder, alleen online mochten plaatsvinden, is van deze beperking nu geen sprake meer. Dit betekent dat vanaf donderdag 19 november alle lessen en cursussen weer in Cool door zullen gaan!

Ouders mogen vanaf die dag ook weer naar binnen om hun zoon/dochter naar de les of cursus te brengen. Toch blijft het verzoek om dit zoveel mogelijk te beperken en indien mogelijk je kind te brengen en halen tot aan de draaideur.

Lessen & cursussen
Voor alle instrumentale lessen en zanglessen geldt dat deze doorgaan op de gebruikelijke lesdag en –tijd. Voor de cursussen die sinds 5 november geen doorgang konden vinden, geldt dat de inhaallessen plaats zullen vinden op de momenten zoals die gecommuniceerd zijn in een eerdere mail.

ProtoCool
Ons eerder opgestelde ProtoCool blijft uiteraard van kracht. Zo verzoeken we iedereen vanaf 13 jaar een mondkapje te dragen binnen de publieke ruimtes. Bekijk hier ons volledige ProtoCool.

Heb je vragen over de gang van zaken van onze lessen & cursussen? Neem dan contact met ons op via info@coolkunstencultuur.nl.

Wij zijn ontzettend blij dat we weer live leerlingen en cursisten mogen inspireren! Hopelijk zien we jou ook snel weer in Cool!