theater, film, concerten & meer
Halloween weekend - foto 2.jpg

Halloween Weekend

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober is het griezelen geblazen bij Cool! Tijdens deze eerste editie van het Halloween Weekend wordt de theaterzaal omgetoverd tot spannend spookhuis, hou je je hart vast tijdens bloedstollend enge films of moet je weten te ontsnappen aan de 'bewoners' van het verlaten huis tijdens de escapetour...

Coraline (6+) - vrijdag 22 oktober, 15:00 uur
In deze spannende stop-motion film ontdekt Coraline in haar nieuwe woning een geheime gang naar een andere wereld. Een wereld waarin ze een moeder heeft met knopen in plaats van ogen, die haar vraagt of ze Coralines ogen ook even door knopen moet vervangen...

1408 (16+) - vrijdag 22 oktober, 20:00 uur
Een bloedstollend enge film waarin schrijver Mike naar New York reist om in de beruchte hotelkamer 1408 te slapen. Wat begint als een doodnormale avond, loopt al snel volledig uit de hand.

Spookhuis (8+) - zaterdag 23 oktober, 13:00 - 17:00 uur
Wanneer je door de deuren van de theaterzaal stapt, beland je in een waar spookhuis! Zodra je binnen bent, valt de deur achter je dicht en moet je je overgeven aan de duisternis. Samen los je puzzels op om te ontsnappen! Het spookhuis is spannend en geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Elk uur start er een nieuwe groep.

Escapetour: Zodiac (16+) - zaterdag 23 oktober, 19:30 - 23:00 uur
's Avonds komen de huiveringwekkende 'bewoners' van het huis tot leven en verandert het spookhuis tot een angstaanjagende escapetour! Denk jij dat je deze bloedstollende tour aandurft en alle puzzels weet op te lossen?! Elk kwartier start er een nieuwe groep van maximaal 4 personen.