FDB 9189

Cool zoekt jou!

Jij bent Cool
Cool kunst en cultuur is bijna jarig en blaast 15 kaarsjes uit! En dat vieren we graag met jou als bezoeker. Daarom zijn we op zoek naar leuke verhalen over je bezoek aan Cool. Stap je altijd direct na de laatste bel op de fiets - met je gitaar op je rug - om in de muziekstudio's de coolste nummers te leren spelen? Of misschien wandel je na een vergadering in het gemeentehuis van Dijk & Waard binnen een paar minuten de Rodi Media zaal in voor een netwerk bijeenkomst? Wij brengen je verhaal graag in beeld!

Wij zijn Cool
Naast je eigen Coole video doe je ook mee in een videoclip waarin alle deelnemers zullen figureren. Samen vertellen wij het verhaal van 15 jaar Cool kunst en cultuur.

Frits de Beer
De video's worden gemaakt door de bekende Alkmaarse beeldkunstenaar Frits de Beer. Hij is al jaren de huisfotograaf van onze muziekschool. Benieuwd hoe je video er straks uit ziet? Check gauw deze voorbeeld-video.

Aanmelden
Lijkt het je leuk om in de individuele én gezamenlijke video te verschijnen? En ben je beschikbaar op de draaidag op zaterdag 8 juli 2023? Vul dan het aanmeldformulier onderaan deze pagina in vóór donderdag 15 juni 2023.


Als bedankje krijg je een ticket voor een theateravond naar keuze in ons jubileumseizoen aangeboden.