Open Dag Theater Cool 20230916 0287

Zingen voor je brein

21+

Woonplaats Leeftijd Lesvorm Tarief Inschrijven
{{ lowestPrice }}

Nieuwe cursus (pilot) volgens BASE methodiek: Brain Awakening Singing Education.

Vanaf februari 2024 biedt Cool kunst en cultuur een nieuwe cursus aan: Zingen voor je brein. In vier zaterdagochtenden (24 feb, 23 mrt, 20 apr en 18 mei 2024) leer je hoe je je stem en adem optimaal kunt gebruiken en hoe je door middel van zingen de structuur en functionaliteit van je brein kunt bevorderen. De laatste les (18 mei) krijgt het karakter van evaluatie en afronding. 

De cursus wordt verzorgd door zangeres en trainer Maartje de Lint, specialist op het gebied van de relatie tussen zingen en de werking daarvan op lichaam en geest. Begeleiding door gitariste Judith van Doorn.

De cursus volgt de BASE methodiek die door Maartje is ontworpen. Informatie over de BASE methodiek is te vinden op de website Zingen in de Zorg.

De cursus die nu wordt aangeboden betreft een pilot en is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het verbeteren van de gezondheid van je brein. Daarnaast is de cursus ontworpen als hulpmiddel bij het herstel van hersenletsel, burn-out of ziekte.


NB
Het betreft een pilot voor een meer uitgebreide cursus die in het seizoen 2024-2025 van start zal gaan. Cool heeft, om dit te ontwikkelen, subsidie ontvangen. Daarom kunnen we deze cursus voor een gereduceerde prijs aanbieden. We willen echter graag dat het cursusgeld géén onoverkomelijke drempel vormt voor deelname. Mocht dit alsnog voor jou wel het geval zijn, neem dan contact op met: [email protected]