theater, film, concerten & meer
Theater & Musical - Theaterproductieklas 6-12 jaar - (fotograaf Frits de Beer).jpg
Frits de Beer

Het bekende kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl komt tot leven in deze Theaterproductieklas!

Het verhaal
Niemand is slimmer dan Meneer Vos. Samen met zijn beste vriend Das besteelt hij de gemene boeren uit de buurt. De boeren zijn woedend en tot de tanden toe bewapend omsingelen ze het dierenhol. Alle dieren dreigen te verhongeren en geven meneer Vos de schuld. Maar Vos is niet zomaar een Vos, hij is fantastische meneer Vos! Met een sluwe list is hij de boeren voor altijd te slim af.

Inhoud Theaterproductieklas
In 30 lessen leer je alles over toneelspelen en ontdek je wat er allemaal nodig is om een theaterproductie op de planken te zetten. We nemen ook een kijkje achter de schermen van het theater van Cool en in een grimeworkshop ontdek je hoe je make-up kunt gebruiken om een karakter vorm te geven. Daarnaast krijg je een masterclass van de regisseur van Brugklas De Musical én een meet & greet met de cast van deze voorstelling!

Aan het einde van de cursus sta je op het grote podium van onze Rodi Media zaal en speel je De fantastische meneer Vos voor publiek, compleet met licht, decor en kostuums!

Aantal lessen: : 0

Tarief

€312,00

Kijk voor meer informatie over inschrijven, tarieven, kortingsmogelijkheden en de algemene voorwaarden op de Info-pagina

Ook iets voor jou?