theater, film, concerten & meer
Musicalproductieklas 12-18 jaar - (fotograaf onbekend) liggend.jpg
Erwin Vader

Musicalproductieklas 'Lang en gelukkig'

Alle mafkezen uit de sprookjeswereld verzamelen! In de Musicalproductieklas zetten we samen de musical Lang en Gelukkig in elkaar, een hilarisch stuk waarin allerlei bekende sprookjesfiguren als Assepoester en Roodkapje langskomen maar waarin niets is wat het lijkt! Speel jij straks Assepoester of liever een van haar boze stiefzussen Paris en Hilton? En wie kruipt in de rol van prins Roderick van Oranje Nassaukade die door zijn moeder wordt uitgehuwelijkt? Zet samen het sprookjesbos op zijn kop!

Terwijl we werken aan de musical leer je alle facetten van een echte musicalproductie: van teksten uit je hoofd leren tot de generale repetitie in kostuum op het grote podium. Na een jaar vol acteer-, zang- en danslessen spelen we Lang en Gelukkig in de grote theaterzaal van Cool. Doe je mee met deze musical vol magische transformaties, spectaculaire acts en flauwe grappen?

Voorafgaand aan de Musicalproductieklas volg je eerst nog een aantal auditielessen.

n.b.: De musical Lang en Gelukkig kan alleen uitgevoerd worden met voldoende deelnemers. Bij onvoldoende aanmeldingen kan de titel mogelijk wijzigen. 

 

Aantal lessen: : 30
Leeftijd: : 12-18 jaar
Tarief €297,13

Kijk voor meer informatie over inschrijven, tarieven, kortingsmogelijkheden en de algemene voorwaarden op de Info-pagina

Ook iets voor jou?