theater, film, concerten & meer
Koren - Junior Voices - (Frits de Beer) 2.jpg
Frits de Beer
Zingen bij Cool - Junior Voices - (Frits de Beer).jpg
Frits de Beer

Junior Voices actieprijs

Wat is jouw favoriete pop- of musicalnummer? Zing ze allemaal samen met leeftijdsgenoten bij de Junior Voices! Maak kennis met meerstemmig zingen en leer alles over podiumpresentatie. De cursus is opgedeeld in drie blokken die je los kunt volgen maar je kunt natuurlijk ook het hele jaar lekker meezingen tegen een gereduceerd tarief. Elk blok sluiten we af met een optreden voor publiek, bijvoorbeeld tijdens Cool’s Winter Wonder Walk of de Korenmiddag.

Open Les
Samen zingen is goed voor de taalontwikkeling en de sociale en motorische ontwikkeling maar ook voor het zelfvertrouwen van kinderen. En het is natuurlijk vooral heel leuk en ontspannend!

Op dinsdagmiddag 30 oktober van 16:15 uur tot 17:05 uur ben je van harte welkom om te komen ontdekken hoe leuk het is om bij een koor te zingen! Deze Open Les is gratis toegankelijk voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Aanmelden is niet nodig en deelname aan de Open Les is geheel vrijblijvend.

 

Aantal lessen: : 30
Lesduur: : 0:50 uur
Leeftijd: : 9-12 jaar
Docent: : Betty Bakker
Tarief €123,50

Kijk voor meer informatie over inschrijven, tarieven, kortingsmogelijkheden en de algemene voorwaarden op de Info-pagina

  • Cool kunst en cultuur Dinsdag
    Inschrijven

Ook iets voor jou?