theater, film, concerten & meer
Infopagina Lessen & Cursussen - Evenementen & Projecten - Zing 'es (Richard Rood.jpg Richard Rood

Zing 'es

Een taal leren door te zingen is leuk, het zorgt voor nieuwe contacten en het werkt! Speciaal voor bewoners van het AZC, expats en andere zangliefhebbers organiseert Cool eens per maand het evenement Zing 'es. Een uur lang worden er onder leiding van een voorzanger liedjes van bekende Nederlandse artiesten gezongen.

Plezier tijdens het zingen staat voorop maar het is tevens een mooie manier voor bijvoorbeeld vluchtelingen en expats om de Nederlandse taal eigen te maken. Onderzoek heeft aangetoond dat muziek een goed hulpmiddel is bij het leren van een taal. Maar ook dat kunst en cultuur verbindt. Zing ‘es is daarom tevens een mooie gelegenheid voor oude en nieuwe inwoners om elkaar te ontmoeten. Iedereen die graag zingt is welkom!

De toegang voor Zing 'es is gratis. Reserveren is echter noodzakelijk want er is beperkt plaats. Kijk voor meer informatie en een overzicht van alle data van Zing 'es in ons programma. Aanmelden kan online of bij de servicebalie (telefonisch via 072 534 76 62).