theater, film, concerten & meer
Infopagina Lessen & Cursussen - Evenementen & Projecten - W W Walk (Erwin Vader).jpg Erwin Vader

Winter Wonder Walk

Cool's Winter Wonder Walk is een van de hoogtepunten van het seizoen voor de leerlingen van Cool. In sfeervolle setting presenteren de leerlingen op zaterdag 14 december 2019 de mooiste kerstliedjes aan vrienden en familie. Get ready for a Cool Christmas! 

De leerlingen zijn verdeeld over een middag- en avondconcert. Met een speciaal voorprogramma wordt u voorafgaand aan het concert al in kerststemming gebracht. Daarna volgt u met een gids een vastgestelde route langs vier verschillende locaties in Cool waarbij u op iedere locatie wordt getrakteerd op een mini-concert (+/- 15 minuten) door een van de ensembles. 

Verschillende routes 
Bij de concerten kunt u kiezen uit verschillende routes. Klik hier voor een overzicht van alle routes. Ook bij de servicebalie kunt u het overzicht van de routes inzien.

Kaarten reserveren
Kaarten voor Cool's Winter Wonder Walk kunnen uitsluitend gereserveerd worden bij de servicebalie (ook telefonisch via 072 576 09 55). Geef bij uw reservering aan met welk mini-concert uw (klein)kind/kennis/familielid/vriend meedoet. Vervolgens krijgt u een kaartje met de juiste route waarin in ieder geval dit mini-concert plaatsvindt. De rest van de route is een verrassing!

Omdat we tijdens het concert veel belangstelling verwachten en vol helaas ook echt vol is, raden wij aan om tijdig kaarten te bestellen.