theater, film, concerten & meer
Instrumenten - Harples - (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Week van de Proefles

Kinderen vanaf jonge leeftijd in aanraking brengen met kunst en muziek is belangrijk voor hun ontwikkeling. Maar ook op latere leeftijd zorgt kunstbeoefening voor een fit brein. Een mooi voornemen dus om het nieuwe seizoen te starten met een muzikale of creatieve cursus! Daarom organiseren wij van maandag 11 t/m zaterdag 16 januari 2021 de Week van de Proefles. Die week kun je gratis proeflessen volgen van bijna alle cursussen en verschillende instrumenten uitproberen. Er zijn proeflessen voor alle leeftijden, van jong tot oud(er).

Cursussen
Tijdens de Week van de Proefles geven we van vrijwel alle cursussen een sneak preview waarbij je direct mee kunt doen. Zo kan je bijvoorbeeld een proefles volgen van de Musicalklas, de Instrumentenproeverij voor kinderen én volwassenen, de Basiscursus Fotografie of van een van onze koren voor kinderen of volwassenen.

Instrumenten uitproberen
Op zaterdagmiddag 16 januari zet Cool de deuren van alle muziekstudio's open om instrumenten uit te proberen. Dus iedereen die erover denkt om het nieuwe jaar te starten met muziekles kan deze middag ontdekken welk instrument het beste bij hem/haar past.

Rooster & aanmelden
Meer informatie over het rooster en aanmelden vind je binnenkort op deze pagina. Voor de proeflessen van de cursussen dien je je van tevoren op te geven via info@coolkunstencultuur.nl. Voor het uitproberen van instrumenten op zaterdag 16 januari is reserveren verplicht.