theater, film, concerten & meer
Instrumenten - Kleuterviool - (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Week van de Proefles

Kinderen vanaf jonge leeftijd in aanraking brengen met kunst en muziek is belangrijk voor hun ontwikkeling. Maar ook op latere leeftijd zorgt kunstbeoefening voor een fit brein. Een mooi voornemen dus om het nieuwe jaar te starten met een muzikale of creatieve cursus! Daarom organiseren wij van maandag 14 t/m zaterdag 19 januari de Week van de Proefles. Die week kun je gratis proeflessen volgen van bijna alle cursussen en verschillende instrumenten uitproberen. Er zijn proeflessen voor alle leeftijden, van jong tot oud.

Rooster en aanmelden
Bekijk hier het rooster van de Week van de Proefles. Voor de proeflessen van de cursussen dien je je van tevoren op te geven via info@coolkunstencultuur.nl. Voor het uitproberen van instrumenten op zaterdag 19 januari is aanmelden niet nodig.

Cursussen
In januari starten veel van onze cursussen met een nieuwe serie. Van vrijwel al deze cursussen geeft Cool in de week van maandag 14 t/m vrijdag 18 januari een sneak preview waarbij je direct mee kunt doen. Zo is er bijvoorbeeld een proefles van Muziek op schoot, DJ beginners en gevorderden, de Basiscursus Fotografie, de kinderkoren Little- en Junior Voices en van de Instrumentenproeverij voor kinderen én volwassenen.

Instrumenten uitproberen
Op zaterdag 19 januari, van 13:00 tot 16:00 uur, zet Cool de deuren van alle muziekstudio's open om instrumenten uit te proberen. Dus iedereen die erover denkt om in het nieuwe jaar te starten met muziekles kan deze middag ontdekken welk instrument het beste bij hem/haar past.