theater, film, concerten & meer
Infopagina Lessen & Cursussen - Evenementen & Projecten - Wk vd Proefles.jpg Frits de Beer

Week van de Proefles

Twee keer per jaar (in september en januari) organiseert Cool de Week van de Proefles. In die week kun je gratis een proefles volgen van bijna alle lessen en cursussen of verschillende instrumenten uitproberen. Er zijn proeflessen voor alle leeftijden, van jong tot oud. De eerstvolgende Week van de Proefles vindt plaats van maandag 10 t/m vrijdag 14 september.  

Cursussen
Eind september starten veel van onze cursussen met een nieuwe serie. Van vrijwel al deze cursussen geeft Cool in de week van maandag 10 t/m vrijdag 14 september een sneak preview waarbij je direct mee kunt doen. Zo is er bijvoorbeeld een proefles van Muziek op Schoot, De Musicalklas, DJ beginners, de Basiscursus Fotografie, het Seniorenkoor Surplus en van de Instrumentenproeverij voor kinderen én volwassenen.

Instrumenten uitproberen
Op zondag 16 september staan de deuren van alle muziekstudio's van 13:00 tot 15:00 uur open om instrumenten uit te proberen. Dus iedereen die erover denkt om in het nieuwe jaar te starten met muziekles kan deze dag ontdekken welk instrument het beste bij hem/haar past.

Voor het uitproberen van instrumenten op zondag 16 september is aanmelden niet nodig.


Rooster en aanmelden
Het rooster voor de Week van de Proefles zal zo gauw dit bekend is op deze pagina te vinden zijn, en is dan ook verkrijgbaar bij de servicebalie van Cool. Voor de proeflessen van de cursussen (10-14 september) dien je je van tevoren op te geven via info@coolkunstencultuur.nl