theater, film, concerten & meer
Instrumenten - Kleuterviool - (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Week van de Proefles

Twee keer per jaar (in september en januari) organiseert Cool de Week van de Proefles. In die week kun je gratis een proefles volgen van bijna alle lessen en cursussen of verschillende instrumenten uitproberen. Er zijn proeflessen voor alle leeftijden, van jong tot oud. De eerstvolgende Week van de Proefles vindt plaats van maandag 10 t/m vrijdag 14 september.  

Cursussen
Eind september starten veel van onze cursussen met een nieuwe serie. Van vrijwel al deze cursussen geeft Cool in de week van maandag 10 t/m vrijdag 14 september een sneak preview waarbij je direct mee kunt doen. Zo is er bijvoorbeeld een proefles van Muziek op Schoot, De Musicalklas, DJ beginners, de Basiscursus Fotografie, het Seniorenkoor Surplus en van de Instrumentenproeverij voor kinderen én volwassenen.

Instrumenten uitproberen
Ben je geïnteresseerd in muziekles en wil je graag kennismaken met een muziekinstrument en de docent? Stuur dan een mail naar educatie@coolkunstencultuur.nl of meld je aan voor proeflessen. Deze week verschijnt onze jubileumkrant in het Heerhugowaards Nieuwsblad met daarin o.a. de kortingsbon '€10 korting op proeflessen: 3 proeflessen op een instrument naar keuze voor €15 / €20 (21+). Verzilver deze bon tijdens ons jubileumweekend op 14, 15 en 16 september.

Rooster en aanmelden
Het rooster voor de Week van de Proefles vindt u hier en zal t.z.t. ook verkrijgbaar zijn bij de servicebalie van Cool. Voor de proeflessen van de cursussen dien je je van tevoren op te geven via info@coolkunstencultuur.nl