theater, film, concerten & meer
Info - Educatie - Route 65.jpg Frits de Beer

Route 65

Onder de naam Route 65 organiseert Cool kunst en cultuur meerdere keren per jaar, een maand lang een ‘culturele route’ voor 65-plussers uit Heerhugowaard e.o. Route 65 brengt u met voorstellingen, workshops, lezingen en andere activiteiten langs verschillende landen. Uiteraard zal Cool in het nieuwe seizoen 2018/2019 opnieuw een themamaand rondom een bepaald land organiseren. Zodra er meer informatie bekend is zal dit op deze pagina bekend worden gemaakt.

Route 65-team
65-plussers die willen deelnemen aan de activiteiten van Route 65 maar niet zelfstandig naar Cool kunnen komen, kunnen rekenen op begeleiding van een enthousiast vrijwilligersteam. Het Route 65-team komt, indien gewenst, ook bij de geïnteresseerden op bezoek om meer te vertellen over de culturele route. Tevens bespreken zij de mogelijkheden om samen deel te nemen aan activiteiten.

Koffieochtenden
In de periodes tussen de verschillende routes is er gelegenheid om tijdens koffieochtenden in gesprek te gaan met andere bezoekers en vrijwilligers. Onder het genot van een kopje koffie of thee kan men kennismaken met Cool en Route 65. De koffieochtenden zijn kosteloos en u hoeft zich hiervoor niet aan te melden. In de loop van seizoen 2018-2019 worden de nieuwe data bekend gemaakt.

Deelnemen
Wilt u graag deelnemen aan Route 65, maar is het voor u niet mogelijk om zelfstandig naar Cool te komen? Bezoekt u het liefste activiteiten onder begeleiding of samen met iemand anders? Of wilt u als vrijwilliger betrokken zijn bij Route 65 en heeft u ervaring met het werken met senioren? Meld u dan aan via route65plus@coolkunstencultuur.nl of 072 534 76 62 en vraag naar Sanne Smienk.

Partners
Route 65 wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds, MET Welzijn Heerhugowaard, de Pieter Raat Stichting en de Hugo Hopper.

Route 65 ook in uw organisatie of gemeente?
Route 65 kan via Cool ook op locatie worden georganiseerd. Wilt u hierover meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Marit Beers.

Zelf seniorenprogrammering opzetten?
Cool is ook beschikbaar als consultant voor advies bij het opzetten van uw eigen programma voor senioren. Wilt u hierover meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Marit Beers