theater, film, concerten & meer
Infopagina - Raad van Toezicht - (Angela de Reuver).JPG Angela de Reuver

Raad van Toezicht

Cool kunst en cultuur is een stichting met een directeur/bestuurder en een Raad van Toezicht. De Governance Code Cultuur wordt toegepast. Klik hier voor de profieleisen van de Raad van Toezicht van Cool.

Cool zoekt momenteel twee leden voor de Raad van Toezicht. Bekijk hier de vacature.

De Raad van Toezicht van Cool bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter: Mevrouw S. Stolte 
Tot eind 2017 was mevrouw Stolte voorzitter College van Bestuur Hogere Hotelschool The Hague. Verder was zij lid Raad van Bestuur van Thomas Cook, landelijk voorzitter NCD en DGA van onder andere Belvilla en Mobiplan en is mevrouw Stolte DGA van Dennick BV. Zij bekleedt verder toezichthoudende functies in onder andere de zorg (RKZ Beverwijk), gemeente Den Haag (The Hague & Partners) en de Hotellerie (QL Lodges). Volgens het vastgestelde rooster van aftreden van de Raad van Toezicht van Cool kunst en cultuur loopt het lidmaatschap van mevrouw Stolte tot 26-4-2019.

Vice-voorzitter: De heer K.A.J.E. Kirpensteijn 
De heer Kirpensteijn is fiscaal jurist en heeft jarenlang gewerkt als fiscalist en partner bij BDO Alkmaar. Op dit moment is de heer Kirpensteijn zelfstandig fiscaal adviseur en actief in diverse nevenfuncties als bestuurder en toezichthouder. Volgens het vastgestelde rooster van aftreden van de Raad van Toezicht van Cool kunst en cultuur loopt het lidmaatschap van de heer Kirpensteijn tot 26-10-2018.

De heer J. Hoek 
Sinds 1988 is de heer Hoek directeur-grootaandeelhouder van Hoek Advies BV en tevens consultant. Vanaf 2002 tot februari 2018 was hij partner bij H&S Adviesgroep BV en Regio Talent BV. Daarvoor was de heer Hoek onder andere werkzaam bij KPMG Meijburg & Co, Ebbinge Consultants en Nyenrode Business Universiteit. Volgens het vastgestelde rooster van aftreden van de Raad van Toezicht van Cool kunst en cultuur loopt het lidmaatschap van de heer Hoek tot 10-04-2019.

De heer A.C.J. Hanrath 
Sinds 2006 heeft de heer Hanrath voor verschillende middelgrote advocatenkantoren gewerkt in Noord-Holland. Sinds 2015 is hij partner bij Rensen Advocaten. Daarnaast is hij voorzitter van de JCI Heerhugowaard. Volgens het vastgestelde rooster van aftreden van de Raad van Toezicht van Cool kunst en cultuur loopt het lidmaatschap van de heer Hanrath tot 10-04-2023.