theater, film, concerten & meer
Infopagina - Raad van Toezicht - (Angela de Reuver).JPG Angela de Reuver

Raad van Toezicht

Cool kunst en cultuur is een stichting met een directeur/bestuurder en een Raad van Toezicht. De Governance Code Cultuur wordt toegepast. Klik hier voor de profieleisen van de Raad van Toezicht van Cool.

De Raad van Toezicht van Cool bestaat uit de volgende leden:

Voorzitter: Mevrouw S. Stolte
Mevrouw Stolte is voorzitter van het College van Bestuur Hotelschool The Hague, Campus Den Haag en Amsterdam. In de loop der jaren was zij o.a. lid van de raad van bestuur van Thomas Cook en directeur van o.a. Belvilla. Volgens het vastgestelde rooster van aftreden van de Raad van Toezicht van Cool kunst en cultuur, loopt het lidmaatschap van mevrouw Stolte tot 26-4-2019.
 
Vice-voorzitter: De heer K.A.J.E. Kirpensteijn
De heer Kirpensteijn is fiscaal jurist en heeft jarenlang gewerkt als fiscalist en partner bij BDO Alkmaar. Op dit moment is de heer Kirpensteijn zelfstandig fiscaal adviseur en actief in diverse nevenfuncties, o.a. als voorzitter Stichting Beheer Grote Sint Laurenskerk Alkmaar. Volgens het vastgestelde rooster van aftreden van de Raad van Toezicht van Cool kunst en cultuur, loopt het lidmaatschap van de heer Kirpensteijn tot 26-10-2018.

De heer J.L.W.D.A. Pot
De heer Pot was tot 2011 directeur van Theaters Tilburg en is directeur geweest van cultureel centrum De Vest in Alkmaar. Daarnaast heeft hij diverse nevenfuncties waaronder een vergelijkbare Raad van Toezicht-functie van de NV Keizer Karel Podia in Nijmegen. Volgens het vastgestelde rooster van aftreden van de Raad van Toezicht van Cool kunst en cultuur, loopt het lidmaatschap van de heer Pot tot 26-10-2018.

De heer J. Hoek
Sinds 1988 is de heer Hoek directeur-grootaandeelhouder van Hoek Advies en sinds 2012 is hij tevens partner bij H&S Adviesgroep. Daarvoor was hij o.a. werkzaam bj KPMG Meijburg & Co, Ebbinge Consultants en Nyenrode Business Universiteit. Volgens het vastgestelde rooster van aftreden van de Raad van Toezicht van Cool kunst en cultuur, loopt het lidmaatschap van de heer Hoek tot 08-04-2021.