theater, film, concerten & meer
Infopagina - Uw bezoek - Toegankelijkheid & voorwaarden - (George Tjepkema).jpg

Proefmaand - Veelgestelde vragen

Bedankt voor het invullen van je gegevens. Wij wensen je een plezierige proefles en tot ziens bij Cool kunst en cultuur!

Wanneer ontvang ik bericht over het inplannen van mijn proefles?
De docent neemt zo snel mogelijk contact met je op, maar het kan zijn dat dit na 9 januari is in verband met de kerstvakantie.

In welke periode moet ik de proefles inplannen?
De proeflessen worden zo snel mogelijk ingepland voor januari 2023, maar dit mag ook na januari zijn indien de roosters dit toelaten. Uiterlijk dient de les voor eind februari 2023 te zijn gevolgd.

Hoelang duurt de proefles?
De proefles duurt 20 minuten en is individueel. 

Kan ik voor alle instrumenten een proefles volgen?
Je kunt je aanmelden voor een proefles op een instrument naar keuze. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van onze docenten.

Kan ik een instrument huren om de proefles te volgen? 
Je hoeft voor het volgen van de proefles geen instrument mee te nemen, die hebben wij in huis. Als je wel je eigen instrument wilt meenemen, mag dat uiteraard.

Wat moet ik doen als ik na het volgen van de gratis proefles door wil gaan met lessen bij Cool kunst en cultuur?
Je dient je dan via de website in te schrijven voor het betreffende instrument. Alles over de lesvormen en tarieven vind je hier. Tussentijds instromen is, indien het rooster van de docent het toelaat, altijd mogelijk. Het tarief van de lessen wordt hierop aangepast.

Wat moet ik doen als ik na het volgen van de gratis proefles mij in wil schrijven voor een cursus bij Cool kunst en cultuur?
Je dient je dan via de website in te schrijven voor de betreffende cursus. De nieuwe reeks cursussen start eind januari of begin februari. Kijk voor het volledige aanbod op onze website