theater, film, concerten & meer
Instrumenten - Accordeonles - (Frits de Beer).jpg Frits de Beer

Korting

Huygenpas en MeedoenPas
De Huygenpas en MeedoenPas zijn kortingspassen voor inwoners van de gemeente Heerhugowaard en Langedijk met een minimum inkomen. Het digitale tegoed op de passen is te besteden bij aangesloten verenigingen en organisaties. Ook bij Cool kun je jouw tegoed inzetten voor korting op het les- en cursusgeld. Je kunt bij onze servicebalie terecht om het tegoed van jouw pas af te laten schrijven.

Naast bovenstaande regeling heeft Cool in samenwerking met de gemeente Heerhugowaard en Langedijk een extra kortingsregeling in het leven geroepen voor kinderen en jongeren (4 t/m 17 jaar) met een Huygenpas die instrumentale les, zangles of een cursus willen volgen. Zij krijgen nog eens een extra korting van €250,00 in het geval van duoles, individuele les of knipkaart. Voor cursussen geldt een extra korting van €60,00.

Gezinskorting
Indien uit één gezin meerdere kinderen (tot 21 jaar) instrumentale les of zangles volgen, geeft Cool korting op het lesgeld. Elk tweede en volgende kind krijgt automatisch een korting van €35,-.
 
HaFa-korting
Leerlingen die via een harmonie of fanfare uit Heerhugowaard of Langedijk op les komen, kunnen gebruik maken van de HaFa-korting. Naast de muzieklessen kunt u zich via de website opgeven voor theorielessen die u voorbereiden op de HaFa-examens.
 
Stichting Cool Prelude Fonds
Kinderen tot 18 jaar uit Heerhugowaard en Langedijk kunnen voor een minimaal bedrag een jaar lang een instrument huren waarop muzieklessen gevolgd kunnen worden bij Cool. De huur van een instrument bedraagt dankzij het fonds slechts €15,- per jaar voor kinderen van Huygenpashouders of MeedoenPashouders en €35,- per jaar voor andere kinderen. Kinderen van ouders met een Huygenpas of MeedoenPas krijgen voorrang bij de toewijzing van een instrument. Het huren van een instrument uit het fonds is onder voorbehoud van beschikbaarheid.

Meer informatie over bovenstaande regelingen is op te vragen bij de afdeling educatie. Combinaties van kortingen zijn niet mogelijk.