theater, film, concerten & meer
FDB_9440.jpg Frits de Beer

Cadeaukaart

Cool Cadeaukaart
Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een belevenis cadeau met onze Cool Cadeaukaart! Naast het voorstellingsaanbod is de Cool Cadeaukaart ook te besteden aan onze lessen en cursussen en in Café Cool. De Cool Cadeaukaart is online te bestellen via de paarse pop-up (onder in beeld) en daarnaast verkrijgbaar en in te wisselen bij onze servicebalie én in Café Cool. 

Benieuwd wat het saldo is van jouw Cool Cadeaukaart? Bekijk het hier!

Ben je in het bezit van een oude Cool Cadeaukaart (voorzien van het Cool Bruist-logo)? Deze cadeaukaart blijft geldig maar is alleen te verzilveren bij onze servicebalie voor theatervoorstellingen (dus niet online).

PODIUM Cadeaukaart & Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart
Theaterkaarten kunnen ook betaald worden met de PODIUM Cadeaukaart en de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart. De PODIUM Cadeaukaart is tevens te koop bij onze servicebalie.

De waarde op de PODIUM Cadeaukaart is onbeperkt geldig en in delen te verzilveren. Je kunt de PODIUM Cadeaukaart gebruiken om digitaal te betalen in onze webshop. Het eventueel resterende bedrag dien je te betalen via iDeal. Uiteraard is de cadeaukaart ook te verzilveren bij onze servicebalie.

De waarde op de Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is vanaf de datum van uitgifte één jaar geldig, daarna vervalt het saldo op de kaart. Met behulp van de saldochecker kun je de waarde en geldigheid van jouw kaart controleren. De Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart is alleen te verzilveren bij onze servicebalie. Indien je reeds een online reservering hebt geplaatst, kun je jouw Nationale Kunst & Cultuur Cadeaukaart tezamen met dit formulier bij de servicebalie inleveren en wordt het bedrag binnen twee weken teruggestort op uw rekening, mits de cadeaukaart op het moment van inleveren nog geldig is.