theater, film, concerten & meer
WEB-HET-KADO---ALS-HET-WARE-©Kamerich-&-Budwilowitz-17.jpg Kamerich & Budowilowitz

Met school naar Cool

Voorstellingen
Bij Cool genieten jaarlijks duizenden basisschoolleerlingen van prachtige theatervoorstellingen. Samen met cultuurcoördinatoren uit het onderwijs en met financiële ondersteuning van gemeente Dijk en Waard, zet Cool zich in om kwalitatief hoogstaande en bij het onderwijs aansluitende voorstellingen te programmeren.

"Mijn kleuters hebben een half uur geboeid gekeken naar de magische voorstelling 'In de kelder staat een huis'. Kreten van spanning werden afgewisseld door luid gelach. De kinderen hebben het er nu - drie dagen later - nog over!" - leerkracht De Zevensprong.

De voorstellingen uit het aanbod bij Cool zijn voor scholen die deelnemen aan CultuurPrimair te bestellen via CultuurPrimair. Ben je op zoek naar een passende voorstelling voor jouw hele school vanwege een speciale gelegenheid of ben je geen deelnemer van CultuurPrimair? Neem dan contact op met Sanne Smienk.

CultuurPrimair
CultuurPrimair is het samenwerkingsverband van scholen, cultuuraanbieders en gemeentes in de regio Noord-Kennemerland. Op CultuurPrimair vind je informatie over projecten, lessen, workshops en voorstellingen op het gebied van dans, theater, muziek, literair, beeldende kunst, erfgoed en media. Via CultuurPrimair stellen scholen hun eigen cultuurprogramma samen. Naast het samenstellen van een eigen programma heeft iedere school ook toegang tot een analysetool en een geschiedenistool. Met die tools kunnen de scholen hun cultuureducatie toetsen aan hun beleidskeuzes.